HP LaserJet Enterprise M607, M608, M609 - 13.A2, 13.A3, 13.A4, 13.A5 Papirstop i bakke 2, bakke 3, bakke 4 eller bakke 5

13.A2, 13.A3, 13.A4, 13.A5 Papirstop i bakke 2, bakke 3, bakke 4 eller bakke 5
Følgende oplysninger beskriver, hvordan du fjerner et papirstop i bakke 2, 3, 4 eller 5. Når der er et stop, vises en af følgende meddelelser og en animation om, hvordan du afhjælper stoppet, i kontrolpanelet.
  • 13.A2.XX Papirstop i bakke 2
  • 13.A3.XX Papirstop i bakke 3
  • 13.A4.XX Papirstop i bakke 4
  • 13.A5.XX Papirstop i bakke 5
  bemærk:
Følgende procedure viser bakke 2. Metoden til afhjælpning af papirstop i bakke 3, 4 og 5 er den samme.
  1. Træk bakken helt ud af printeren ved at trække og løfte den en anelse op.
    Figur : Fjern bakken
  2. Fjern eventuelle fastklemte eller beskadigede ark papir.
    Figur : Fjern det fastklemte papir
  3. Sæt bakken i igen, og luk den.
    Figur : Luk bakken
  4. Åbn bagdækslet.
    Figur : Åbn bagdækslet
  5. Fjern fastklemt papir.
    Figur : Fjern det fastklemte papir
  6. Fjern fikseringsenheden ved at tage fat i de to sidelåse og trække fikseringsenheden lige ud af printeren.
    ADVARSEL: Fikseringsenheden kan være varm, mens printeren er i brug. Vent på, at fikseringsenheden afkøles, inden du rører ved den.
    Figur : Fjern fikseringsenheden
  7. Fjern fastklemt papir fra området, hvor fikseringsenheden har siddet.
    Figur : Fjern eventuelt fastklemt papir
  8. Monter fikseringsenheden igen.
    Figur : Monter fikseringsenheden igen
  9. Luk bagdækslet
    Figur : Luk bagdækslet