HP LaserJet Enterprise M607, M608, M609 - Læg papir i bakke 1 (multifunktionsbakke)

Følgende oplysninger beskriver, hvordan du lægger papir i bakke 1.
  advarsel:
Hvis du vil undgå papirstop, må du aldrig lægge papir i eller fjerne papir fra bakke 1 under udskrivning.
  1. Åbn bakke 1.
    Figur : Åbn bakke 1
  2. Juster papirbreddestyrene ved at trykke den blå justeringslås sammen og trække i styrene, så de passer til formatet på det papir, du bruger.
    Figur : Justér styrene
  3. Læg papir i bakken. Oplysninger om, hvordan du skal vende papiret, finder du i Papirretning for bakke 1.
    Figur : Ilæg papir
  4. Tilpas breddestyrene i siderne, så de berører papirstakken uden at bøje den.
    Figur : Juster styrene
Papirretning for bakke 1
Papirretning for bakke 1
Papirtype
Duplekstilstand
Papirformat
Sådan ilægges papir
Brevpapir eller fortrykt
Enkeltsidet udskrivning, uden HP-hæftningspostkasse
Letter, Legal, Executive, Statement, Oficio (8,5 x 13), 3 x 5, 4 x 6, 5 x 7, 5 x 8, A4, A5, A6, RA4, B5 (JIS), B6 (JIS), 10 x 15 cm, Oficio (216 x 340), 16K 195 x 270 mm, 16K 184 x 260 mm, 16K 197 x 273 mm, japansk postkort (postkort (JIS)), dobbelt japansk postkort, roteret (dobbelt postkort (JIS))
Forside opad
Øverste kant først ind i printeren
Automatisk 2-sidet udskrivning eller med tilstanden Alternativt brevhoved aktiveret, ingen HP-hæftningspostkasse
Letter, Legal, Executive, Statement, Oficio (8.5 x 13), A4, A5, RA4, B5 (JIS), Oficio (216 x 340), 16K 195 x 270 mm, 16K 184 x 260 mm, 16K 197 x 273 mm
Forside nedad
Nederste kant først ind i printeren
Enkeltsidet udskrivning, med HP-hæftningspostkasse
Letter, Legal, Executive, Statement, Oficio (8,5 x 13), 3 x 5, 4 x 6, 5 x 7, 5 x 8, A4, A5, A6, RA4, B5 (JIS), B6 (JIS), 10 x 15 cm, Oficio (216 x 340), 16K 195 x 270 mm, 16K 184 x 260 mm, 16K 197 x 273 mm, japansk postkort (postkort (JIS)), dobbelt japansk postkort, roteret (dobbelt postkort (JIS))
Forside opad
Nederste kant først ind i printeren
Automatisk 2-sidet udskrivning eller med tilstanden Alternativt brevhoved aktiveret, med HP-hæftningspostkasse
Letter, Legal, Executive, Statement, Oficio (8.5 x 13), A4, A5, RA4, B5 (JIS), Oficio (216 x 340), 16K 195 x 270 mm, 16K 184 x 260 mm, 16K 197 x 273 mm
Forside nedad
Øverste kant først ind i printeren
Forhullet
Enkeltsidet udskrivning, uden HP-hæftningspostkasse
Letter, Legal, Executive, Statement, Oficio (8,5 x 13), 3 x 5, 4 x 6, 5 x 7, 5 x 8, A4, A5, A6, RA4, B5 (JIS), B6 (JIS), 10 x 15 cm, Oficio (216 x 340), 16K 195 x 270 mm, 16K 184 x 260 mm, 16K 197 x 273 mm, japansk postkort (postkort (JIS)), dobbelt japansk postkort, roteret (dobbelt postkort (JIS))
Forside opad
Huller vender mod printerens venstre side
Automatisk 2-sidet udskrivning eller med tilstanden Alternativt brevhoved aktiveret, ingen HP-hæftningspostkasse
Letter, Legal, Executive, Statement, Oficio (8.5 x 13), A4, A5, RA4, B5 (JIS), Oficio (216 x 340), 16K 195 x 270 mm, 16K 184 x 260 mm, 16K 197 x 273 mm
Forside nedad
Huller vender mod printerens venstre side
Enkeltsidet udskrivning, med HP-hæftningspostkasse
Letter, Legal, Executive, Statement, Oficio (8,5 x 13), 3 x 5, 4 x 6, 5 x 7, 5 x 8, A4, A5, A6, RA4, B5 (JIS), B6 (JIS), 10 x 15 cm, Oficio (216 x 340), 16K 195 x 270 mm, 16K 184 x 260 mm, 16K 197 x 273 mm, japansk postkort (postkort (JIS)), dobbelt japansk postkort, roteret (dobbelt postkort (JIS))
Forside opad
Huller vender mod printerens højre side
Automatisk 2-sidet udskrivning eller med tilstanden Alternativt brevhoved aktiveret, med HP-hæftningspostkasse
Letter, Legal, Executive, Statement, Oficio (8.5 x 13), A4, A5, RA4, B5 (JIS), Oficio (216 x 340), 16K 195 x 270 mm, 16K 184 x 260 mm, 16K 197 x 273 mm
Forside nedad
Huller vender mod printerens højre side
Brug Tilstanden Alternativt brevhoved
Brug funktionen Tilstanden Alternativt brevhoved, hvis du vil lægge papir med brevhoved eller fortrykt papir i bakken på samme måde for alle jobs, uanset om du udskriver til én side af arket eller til begge sider af arket. Når du bruger denne tilstand, skal du isætte papir som til automatisk dupleksudskrivning.
Hvis du vil bruge denne funktion, skal du aktivere den via menuerne på printerens kontrolpanel.
Aktivér tilstanden Alternativt brevhoved via menuerne på printerens kontrolpanel
  1. Åbn menuen Administration på startskærmbilledet på printerens kontrolpanel.
  2. Åbn følgende menuer:
    • Kopier/udskriv
    • Administrer bakker
    • Alternativ brevhovedtilstand
  3. Vælg Til.