HP Laserjet Enterprise M631-M633, HP LaserJet Managed E62555-E62575, E62655-E62675 - Afhjælpning af papirstop i højre dæksel og fikseringsområdet - 13.B9, 13.B2, 13.FF

Afhjælpning af papirstop i højre dæksel og fikseringsområdet - 13.B9, 13.B2, 13.FF

Brug følgende fremgangsmåde til at afhjælpe papirstop i det højre dæksel, dupleksenheden og fikseringsområdet. Når der er et stop, vises en af følgende meddelelser og en animation om, hvordan du afhjælper stoppet, i kontrolpanelet.
  • 13.B2.XX Papirstop i dæksel
  • 13.B9.XX Papirstop i fikseringsenhed
  • 13.FF.EE Papirstop på grund af åbent dæksel
  advarsel:
Fikseringsenheden kan være varm, mens printeren er i brug. Vent på, at fikseringsenheden afkøles før afhjælpning af papirstop.
  1. Åbn det højre dæksel.
    Figur : Åbn det højre dæksel
  2. Fjern fastklemt papir.
    Figur : Fjern det fastklemte papir
  3. Fjern fikseringsenheden ved at tage fat i de to sidelåse og trække fikseringsenheden lige ud af printeren.
      advarsel:
    Fikseringsenheden kan være varm, mens printeren er i brug. Vent på at fikseringsenheden køler ned, inden du rører ved den.
    Figur : Fjern fikseringsenheden
  4. Fjern fastklemt papir fra området, hvor fikseringsenheden har siddet.
    Figur : Fjern eventuelt fastklemt papir
  5. Monter fikseringsenheden igen.
    Figur : Monter fikseringsenheden igen
  6. Luk det højre dæksel.
    Figur : Luk det højre dæksel