Samsung Laser-printere - Timeout-meddelelse med SPL eller SPL-C vises på udskrevne sider

SPL står for "Samsung printersprog". Hvis dette vises sammen med en timeout-meddelelse, når et job udskrives fra computeren, skal du prøve følgende:
  • Afinstaller og installer den korrekte printerdriver til din model. Gå til Software og Driver Downloads , og indtast din printermodel i søgefeltet for at downloade den seneste driver.
  • Hvis forbundet med USB:
    1. Sørg for, at kablet ikke er over 1,82 m langt.
    2. Prøv et andet kabel.
    3. Prøv en anden USB-port.
  • Hvis forbundet over netværket:
    1. Prøv at udskrive et simpelt tekstdokument fra Notesblok.
    2. Hvis du bruger en netværkstilsluttet driver eller en ekstern harddisk, kan du prøve at flytte den ønskede fil til det primære computerdrev inden udskrivning.
Hvis en af de ovenstående muligheder fungerer, kan det trådløse signal være svagt og forårsage fejlen. Genstart netværket og prøv at forbinde printeren til netværket igen for at få et bedre signal.