HP PageWide Enterprise MFP 780, 785 - Printervisninger

Printeren set forfra
Printeren set bagfra med grænsefladeporte
Kontrolpanelvisning
Startskærmbilledet giver adgang til printerfunktionerne og angiver den aktuelle status for printeren.
Vend tilbage til startskærmbilledet, når du vil, ved at vælge knappen Hjem.
  bemærk:
De funktioner, der vises på startskærmbilledet, kan variere alt efter printerkonfigurationen.
    Figur : Printerens kontrolpanel
  1. Knappen Hjem
  2. Programområde
  3. Knappen Nulstil
  4. Knappen Log på eller Log af
  5. Knappen Oplysninger
  6. Knappen Hjælp
  7. Aktuel tid
  8. Knappen Kopi
  9. Kopiantal
  10. Skærmindikator for startside
  11. Tastatur(kun Flow-modeller)
  12. Lettilgængelig USB-port
  13. Hardwareintegrationsstik (HIP)
Sådan bruges kontrolpanelet med berøringsskærm
Anvend følgende handlinger til at bruge printerens kontrolpanel med berøringsskærm.
Handling
Beskrivelse
Eksempel
Tryk
Tryk på et element på skærmen for at vælge elementet eller åbne den pågældende menu. Når du ruller igennem menuer, kan du kortvarigt trykke på skærmen for at standse rulningen.
Tryk på ikonet Indstillinger for at åbne appen Indstillinger.
Stryg
Berør skærmen, og flyt din finger vandret for at rulle sidelæns på skærmen.
Stryg, indtil appen Indstillinger vises.
Rul
Berør skærmen, og flyt din finger lodret for at rulle op og ned på skærmen. Når du ruller igennem menuer, kan du kortvarigt trykke på skærmen for at standse rulningen.
Rul igennem appen Indstillinger.