• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

HP Pavilion x360 - 14-ba011no til underholdningsformål, produktspecifikationer

Hardware
Produktnummer
2BS28EA
Produktnavn
HP Pavilion x360 - 14-ba011no
Mikroprocessor
Intel® Core™ i7-7500U (basisfrekvens på 2.7 GHz, op til 3.5 GHz med Intel® Turbo Boost-teknologi, 4 MB cache, 2 kerner
Hukommelse, standard
8 GB DDR4-2133 SDRAM (1 x 8 GB)
Videografik
  • NVIDIA® GeForce® 940MX (4 GB dedikeret DDR3)
  • Diskret
Harddisk
256 GB M.2 SSD
Skærm
FHD IPS WLED-bagbelyst multiberøringsskærm på 35,6 cm diagonalt (14") og glas fra kant til kant (1920 x 1080)
Tastatur
Bagbelyst tastatur i fuld størrelse ("island-style")
Pegeenhed
HP Imagepad med understøttelse af multiberøringsgestik
Trådløs tilslutning
Kombination af Intel® 802.11b/g/n/ac (2x2) Wi-Fi® og Bluetooth® 4.2
Udvidelsesstik
1 multiformat SD-mediekortlæser
Eksterne porte
1 USB 3.1 Type-C™, 1. generation (data op til 5 Gb/sek.); 2 USB 3.1, 1. generation (kun dataoverførsel); 1 HDMI; 1 kombineret hovedtelefon-/mikrofonstik
Mindste produktmål (B x D x H)
33,48 x 22,69 x 1,99 cm
Vægt
1.63 kg
Strømforsyning
Vekselstrømsadapter på 65 W
Batteritype
3-cellers litiumion-batteri på 41 Wh
Webkamera
HP Wide Vision FHD IR-kamera med to indbyggede digitale mikrofoner
Lydfunktioner
B&O PLAY; HP Audio Boost; To højttalere
Software
Operativsystem
Windows 10 Home 64
HP apps
HP Audio Switch; HP CoolSense; HP JumpStart; HP Pen Control; HP Sure Connect
Medfølgende software
McAfee LiveSafe™
Inkluderet software
Netflix
Software – produktivitet og økonomi
En måneds prøveperiode for nye Microsoft® Office 365-kunder