• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

HP ENVY x360 - 15-bq000no til underholdningsformål, produktspecifikationer

Hardware
Produktnummer
1PB50EA
Produktnavn
HP ENVY x360 - 15-bq000no
Mikroprocessor
AMD Quad-Core A12-9720P APU (basisfrekvens på 2,7 GHz, burst-frekvens op til 3,6 GHz, 2 MB cache)
Hukommelse, standard
8 GB DDR4-1866 SDRAM (2 x 4 GB)
Videografik
  • AMD Radeon™ R7-grafikkort
  • Integreret
Harddisk
256 GB PCIe® NVMe™ M.2 SSD
Skærm
Multiberøringsskærm på 39,6 cm (15,6") diagonalt (1920 x 1080) med FHD, IPS, WLED-bagbelysning og glas fra kant til kant
Tastatur
Bagbelyst tastatur i fuld størrelse med numeriske tastatur ("island-style")
Pegeenhed
HP Imagepad med understøttelse af multiberøringsgestik
Trådløs tilslutning
Kombination af 802.11b/g/n/ac (2x2) Wi-Fi® og Bluetooth® 4.2
Udvidelsesstik
1 multiformat SD-mediekortlæser
Eksterne porte
1 USB 3.1 Type C™, 1. generation (data op til 5 Gb/sek., DP1.2, HP Sleep and Charge); 2 USB 3.1, 1. generation (1 HP Sleep and Charge); 1 HDMI v2.0a; 1 kombineret hovedtelefon-/mikrofonstik
Mindste produktmål (B x D x H)
35,97 x 24,88 x 1,96 cm
Vægt
2,06 kg
Strømforsyning
Vekselstrømsadapter på 45 W
Batteritype
3-cellers litiumionbatteri på 55,8 Wh
Webkamera
HP Wide Vision FHD-kamera med IR-teknologi og to indbyggede digitale mikrofoner
Lydfunktioner
Bang & Olufsen; HP Audio Boost; To højttalere
Software
Operativsystem
Windows 10 Home 64
HP apps
HP Audio Switch; HP CoolSense; HP JumpStart; HP Sure Connect
Medfølgende software
McAfee LiveSafe™
Inkluderet software
Netflix
Software – produktivitet og økonomi
En måneds prøveperiode for nye Microsoft® Office 365-kunder