HP OMEN Mouse SteelSeries - Få den bedste ydeevne med den optiske mus

Dette dokument vedrører OMEN by HP-computere og stationære OMEN X by HP-computere med OMEN Mouse SteelSeries.
OMEN Mouse SteelSeries bruger en optisk sensor. Dette dokument beskriver forskellen mellem en optisk sensor og en lasersensor, og hvordan du får mest muligt ud af din OMEN Mouse SteelSeries.
Hvad er forskellen på en optisk sensor og en lasersensor?
Optiske sensorer giver den bedste sporingsnøjagtighed. Dog afhænger nøjagtigheden kraftigt af den overflade, musen bruges på. Lasersensorer sporer godt på næsten alle overflader, men de kan ikke konkurrere med sporingsnøjagtigheden i en optisk sensor under ideelle forhold for en optisk sensor.
Hvordan kan jeg få mest muligt ud af min OMEN Mouse SteelSeries?
For optimal ydeevne anbefaler HP en musemåtte af høj kvalitet såsom OMEN Mouse Pad, som blev designet til at understøtte de forbedrede sporingsfunktioner i OMEN Mouse SteelSeries og til at give præcision og nøjagtighed på "gamerniveau".