• Oplysning

HP LaserJet M203dw-printere - Opsætning af trådløs printer (Mac)

Dette dokument er til Mac-computere og HP LaserJet Pro M203dw-printere.
For at sætte en HP-printer op på et trådløst netværk (Wi-Fi) skal du installere printerdriveren og softwaren fra HP's websted.

Trin 1: Forbered installationen

Før opsætning af printeren på dit trådløse netværk skal du indsamle de nødvendige emner, og derefter kontrollere forbindelserne til printer og computer.
  1. Du skal indsamle følgende:
    • Netværksnavn: Netværksnavnet er SSID'et.
    • Adgangskode til netværk (WEP-nøgle eller WPA-sikkerhedsadgangskode)
    • En computer, der er tilsluttet dit trådløse netværk
    • Internetadgang (anbefales): HP anbefaler bredbåndsinternetadgang, f.eks. kabel eller DSL.
    • Din printer med trådløse funktioner: Sørg for, at printeren er placeret tæt ved computeren under installationen.
    • USB-kabel: Installationsprogrammet beder dig muligvis om at tilslutte et USB-kabel.
  2. Sørg for, at printeren, routeren og computeren er tændt, og at computeren er tilsluttet det samme trådløse netværk, som du slutter printeren til.
  3. Konfigurér printeren, læg papir i papirbakken, og installér blækpatronerne. For detaljerede trin skal du gå til siden HP's kundesupport, indtaste din printermodel og vælge Opsætning af printer for første gang. Tryk på Enter, og vælg derefter dokumentet på listen.
  4. Tag USB- eller Ethernet-kabler ud af printeren.

Trin 2: Slut printeren til det trådløse netværk

Brug Wi-Fi Protected Setup (WPS) til at tilslutte printeren, så HP-installationsprogrammet kan finde printeren under installationen. Se brugervejledningen til din trådløse router for at bekræfte, om den understøtter forbindelsestypen WPS-trykknap.
  • Hvis din router ikke understøtter WPS, skal du fortsætte til næste trin for at downloade og installere driveren.
  • Hvis din router understøtter WPS, skal du fortsætte med disse trin.
  1. Tryk og hold nede på knappen Trådløs på printerens kontrolpanel .
  2. Slip knappen, når indikatoren for trådløs begynder at blinke.
  3. Tryk på og slip WPS-knappen på den trådløse router inden for to minutter.
  4. Vent op til 2 minutter, mens printeren og routeren opretter forbindelse til netværket.
Når printeren er sluttet til netværket, er trådløs-indikatoren tændt og konstant.

Trin 3: Hent og installer printerdriveren

Download og installér den nyeste version af din printers fuldfunktionssoftware fra HP's websted.
Hvis skærmbilledet Auto Wireless Connect vises under installationen, skal du bruge det til at afslutte den trådløse opsætning. Ellers skal du følge vejledningen i installationssoftwaren for at fuldføre konfigurationen.
  1. Klik på Download.
  2. Åbn downloadmappen i Mac-docken, og klik derefter på filen HP Easy Start for at begynde installationen.
    bemærk:
    Hvis Easy Start ikke åbner automatisk, skal du dobbeltklikke på den anden fil med HP Easy Start i navnet i mappen Downloads.
  3. Følg vejledningen på skærmen for at færdiggøre softwareinstallationen.

Ofte stillede spørgsmål

Gennemse disse ofte stillede spørgsmål om installation og opsætning af din trådløse HP-printer.