HP LaserJet M130-M134-printere - Trådløs printeropsætning (Mac)

Dette dokument er til Mac-computere og HP LaserJet Pro M130fw-, M130nw-, M132fw-, M132nw- og M132snw-printere.
For at sætte en HP-printer op på et trådløst netværk (Wi-Fi) skal du installere printerdriveren og softwaren fra HP's websted.
Trin 1: Forbered installationen
Før opsætning af printeren på dit trådløse netværk skal du indsamle de nødvendige emner, og derefter kontrollere forbindelserne til printer og computer.
  1. Du skal indsamle følgende:
    • Netværksnavn: Netværksnavnet er SSID'et.
    • Adgangskode til netværk (WEP-nøgle eller WPA-sikkerhedsadgangskode)
    • En computer, der er tilsluttet dit trådløse netværk
    • Internetadgang (anbefales): HP anbefaler bredbåndsinternetadgang, f.eks. kabel eller DSL.
    • Din printer med trådløse funktioner: Sørg for, at printeren er placeret tæt ved computeren under installationen.
    • USB-kabel: Installationsprogrammet beder dig muligvis om at tilslutte et USB-kabel.
  2. Sørg for, at printeren, routeren og computeren er tændt, og at computeren er tilsluttet det samme trådløse netværk, som du slutter printeren til.
  3. Konfigurér printeren, læg papir i papirbakken, og installér blækpatronerne. For detaljerede trin skal du gå til siden HP's kundesupport, indtaste din printermodel og vælge Opsætning af printer for første gang. Tryk på Enter, og vælg derefter dokumentet på listen.
  4. Tag USB- eller Ethernet-kabler ud af printeren.
Trin 2: Slut printeren til det trådløse netværk
Tilslut printeren til netværket med en router, der understøtter Wi-Fi Protected Setup (WPS), eller slut printeren til netværket med guiden til trådløs opsætning på printeren.
Trin 3: Hent og installer printerdriveren
Download og installér den nyeste version af din printers fuldfunktionssoftware fra HP's websted.
Hvis skærmbilledet Auto Wireless Connect vises under installationen, skal du bruge det til at afslutte den trådløse opsætning. Ellers skal du følge vejledningen i installationssoftwaren for at fuldføre konfigurationen.
  1. Klik på Download.
  2. Åbn downloadmappen i Mac-docken, og klik derefter på filen HP Easy Start for at begynde installationen.
      bemærk:
    Hvis Easy Start ikke åbner automatisk, skal du dobbeltklikke på den anden fil med HP Easy Start i navnet i mappen Downloads.
  3. Følg vejledningen på skærmen for at færdiggøre softwareinstallationen.
Ofte stillede spørgsmål
Gennemse disse ofte stillede spørgsmål om installation og opsætning af din trådløse HP-printer.