HP LaserJet M227fdw-printere - Opsætning af trådløs printer (Mac)

Dette dokument er til Mac-computere og HP LaserJet Pro M227fdw-printere.
For at sætte en HP-printer op på et trådløst netværk (Wi-Fi) skal du installere printerdriveren og softwaren fra HP's websted.
Trin 1: Forbered installationen
Før opsætning af printeren på dit trådløse netværk skal du indsamle de nødvendige emner, og derefter kontrollere forbindelserne til printer og computer.
  1. Du skal indsamle følgende:
    • Netværksnavn: Netværksnavnet er SSID'et.
    • Adgangskode til netværk (WEP-nøgle eller WPA-sikkerhedsadgangskode)
    • En computer, der er tilsluttet dit trådløse netværk
    • Internetadgang (anbefales): HP anbefaler bredbåndsinternetadgang, f.eks. kabel eller DSL.
    • Din printer med trådløse funktioner: Sørg for, at printeren er placeret tæt ved computeren under installationen.
    • USB-kabel: Installationsprogrammet beder dig muligvis om at tilslutte et USB-kabel.
  2. Sørg for, at printeren, routeren og computeren er tændt, og at computeren er tilsluttet det samme trådløse netværk, som du slutter printeren til.
  3. Konfigurér printeren, læg papir i papirbakken, og installér blækpatronerne. For detaljerede trin skal du gå til siden HP's kundesupport, indtaste din printermodel og vælge Opsætning af printer for første gang. Tryk på Enter, og vælg derefter dokumentet på listen.
  4. Tag USB- eller Ethernet-kabler ud af printeren.
Trin 2: Slut printeren til det trådløse netværk
Slut printeren til dit netværk fra printerens kontrolpanel ved hjælp af guiden til trådløs opsætning, så HP-installationsprogrammet kan finde printeren under installationen.
  1. Fra startskærmen på printerens kontrolpanel skal du stryge til venstre og derefter trykke på Opsætning.
  2. Stryg op, og tryk derefter på Netværksopsætning.
  3. Tryk på menuen Trådløs og derefter på Guide til trådløs opsætning.
    Guiden søger efter og viser en liste over tilgængelige netværk.
  4. Tryk på navnet på dit netværk.
    Hvis navnet på dit netværk ikke vises på listen, skal du indtaste det manuelt.
    1. Tryk på Indtast SSID.
    2. Indtast netværksnavnet ved hjælp af skærmtastaturet.
        bemærk:
      Du skal huske at skelne mellem store og små bogstaver. Ellers er det ikke muligt at oprette trådløs forbindelse.
    3. Tryk på Udført, når du har indtastet det nye netværksnavn.
      Printeren forsøger at få forbindelse til netværket.
  5. Angiv din WEP- eller WPA-adgangskode, når du bliver bedt om det.
    1. Indtast nøglen eller adgangskoden ved hjælp af skærmtastaturet.
    2. Tryk på OK, når du har indtastet WEP- eller WPA-adgangskoden.
      Printeren opretter forbindelse til netværket.
Trin 3: Hent og installer printerdriveren
Download og installér den nyeste version af din printers fuldfunktionssoftware fra HP's websted.
  1. Klik på Download.
  2. Åbn downloadmappen i Mac-docken, og klik derefter på filen HP Easy Start for at begynde installationen.
      bemærk:
    Hvis Easy Start ikke åbner automatisk, skal du dobbeltklikke på den anden fil med HP Easy Start i navnet i mappen Downloads.
  3. Følg vejledningen på skærmen for at færdiggøre softwareinstallationen.
Ofte stillede spørgsmål
Gennemse disse ofte stillede spørgsmål om installation og opsætning af din trådløse HP-printer.