• Oplysning

HP PageWide Pro 750, MFP 772, 777 - Afsendelse af en fax fra printerens hukommelse

Afsendelse af en fax fra printerens hukommelse
Sådan aktiverer du scan- og faxmetode
  1. Åbn kontrolpanelets dashboard (stryg dashboardfanen øverst på ethvert skærmbillede nedad, eller tryk på strimlen øverst på startskærmbilledet).
  2. Tryk på (Opsætning) på kontrolpanelets dashboard.
  3. Tryk på Faxopsætning og derefter på Præferencer.
  4. Tryk på Scan- og faxmetode, og slå funktionen til.
Sådan sender du en fax fra printerens hukommelse
  1. Sørg for, at Scan- og faxmetode er slået til.
  2. Læg originalen med udskriftssiden nedad på scannerens glasplade, eller læg den med udskriftssiden opad i den automatiske dokumentføder.
    Se Ilægning i scanneren eller Læg medier i dokumentføderen for at få yderligere oplysninger.
  3. Tryk på ikonet Fax på kontrolpanelet.
  4. Tryk på ikonet Send nu på displayet, og følg anvisningerne på skærmen.
  5. Brug tastaturet til at indtaste faxnummeret, eller vælg det fra telefonbogen.
  6. Hvis det er en farvefax, skal du trykke på Indstillinger og derefter på Farve/Sort og Send fax i farve.
  7. Tryk på Send.
    Printeren scanner originalerne til hukommelsen og sender faxen, når modtagerens faxmaskine bliver ledig.