• Oplysning
    Velkommen Samsung Printer Kunder

Har du brug for support til din Samsung printer? HP er her for at hjælpe! Flere oplysninger

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

HP PageWide Pro 750, MFP 772, 777 - Sende en standardfax fra computeren

Du kan sende et dokument på computeren som en fax uden at udskrive en kopi og faxe den fra printeren.
  bemærk:
Faxer, der sendes fra computeren på denne måde, bruger printerens faxforbindelse, og ikke internetforbindelsen eller computermodemmet. Printeren skal derfor være tilsluttet en telefonlinje, og faxfunktionen skal køre uden problemer.
Hvis du vil bruge denne funktion, skal du installere printersoftwaren vha. installationsprogrammet på www.support.hp.com.
Sådan sendes en standardfax fra computeren (Windows)
  1. Åbn det dokument på computeren, der skal faxes.
  2. I menuen Filer i softwareprogrammet skal du klikke på Udskriv.
  3. Vælg den printer, hvor der står "fax" ud for navnet på listen Navn.
  4. Hvis du vil ændre indstillinger (f.eks. retning, sidernes rækkefølge, sider pr. ark), skal du klikke på den knap eller det link, der åbner dialogboksen Egenskaber.
    Afhængigt af programmet kan linket eller knappen hedde Egenskaber, Funktioner, Printeropsætning, Printeregenskaber, Printer eller Angiv indstillinger.
  5. Klik på OK, når du har ændret indstillinger.
  6. Klik på Udskriv eller OK.
  7. Gør følgende:
    1. Indtast faxnummeret og de øvrige oplysninger for modtageren.
    2. Skift alle yderligere indstillinger for faxen (f.eks. at vælge at sende dokumentet som fax i sort eller farve).
    3. Klik på Send fax.
    Printeren kalder op til faxnummeret og sender dokumentet.
Sådan sendes en standardfax fra computeren (OS X)
  1. Åbn det dokument på computeren, der skal faxes.
  2. I menuen Filer i softwareprogrammet skal du klikke på Udskriv.
  3. Vælg den printer, hvor der står "(Fax)" i navnet.
  4. Vælg Faxoplysninger i pop-up-menuen.
      bemærk:
    Klik på trekanten ved siden af Printervalg, hvis pop-up-menuen ikke vises.
  5. Indtast faxnummeret og de øvrige oplysninger i felterne.
      bemærk:
    Vælg Faxindstillinger i pop-up-menuen, og klik derefter på Farve i pop-up-menuen for at sende en farvefax.
  6. Vælg de ønskede faxindstillinger, og klik derefter på Fax for at ringe op til faxnummeret og faxe dokumentet.