• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

HP PageWide Pro 750, MFP 772, 777 - Scan til en computer

Inden du scanner til en computer, skal du sikre, at den anbefalede HP-printersoftware er installeret. Printeren og computeren skal være forbundet og tændt.
På Windows-computere skal printersoftwaren endvidere køre, før du scanner.
  bemærk:
HP-printersoftwaren kan anvendes til at scanne dokumenter i redigerbar tekst. Se Scanning af dokumenter som redigerbar tekst for at få flere oplysninger.
Opsætning af scanning til computer
Funktionen til at scanne til en computer aktiveres som standard fra fabrikken. Følg disse anvisninger, hvis funktionen er deaktiveret, og du ønsker at aktivere den igen.
  bemærk:
Af sikkerhedshensyn er fjernscanning som standard deaktiveret. Hvis du vil aktivere denne funktion, skal du i den integrerede webserver åbne fanen Indstillinger, klikke på Administratorindstillinger, markere afkrydsningsfeltet Aktiver ud for Scan fra en computer eller mobilenhed og derefter klikke på Anvend.
Når denne funktion er aktiveret, kan enhver person med adgang til printeren scanne det, der ligger på scannerens glasplade.
Opsætning af scanning til en computer (Windows)
  1. Åbn HP Printerassistent. Se Åbn HP Printerassistent for at få flere oplysninger.
  2. Gå til afsnittet Scan.
  3. Vælg Administrer Scan til computer.
  4. Klik på Aktivér.
Opsætning af scanning til en computer (OS X)
  1. Åbn HP Utility. Se Åbn HP Utility for at få flere oplysninger.
  2. Vælg Scan til computer.
  3. Vælg Aktivér Scan til computer.
Sådan scannes til en computer fra kontrolpanelet
  1. Læg originalen med udskriftssiden nedad på scannerens glasplade, eller læg den med udskriftssiden opad i den automatiske dokumentføder.
    Se Ilægning i scanneren eller Læg medier i dokumentføderen for at få yderligere oplysninger.
  2. Tryk på ikonet Scan på kontrolpanelet.
  3. Tryk på ikonet Computer på displayet.
  4. Udfør en af følgende handlinger:
    • På et kontrolpanel på 203 mm (8"): Når du har valgt den computer, du vil scanne til, skal du trykke på Scan genveje, vælge en scanningsindstilling og derefter trykke på ikonet Send.
    • På et kontrolpanel på 109 mm (4,3"): Når du har valgt den computer, du vil scanne til, og scanningstypen, skal du trykke på Start scanning i den dialogboks, der vises.