• Oplysning
    Velkommen Samsung Printer Kunder

Har du brug for support til din Samsung printer? HP er her for at hjælpe! Flere oplysninger

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

HP PageWide Pro 750, MFP 772, 777 - Scanning til et USB-drev

Scanning til et USB-drev
  1. Læg originalen med udskriftssiden nedad på scannerens glasplade, eller læg den med udskriftssiden opad i den automatiske dokumentføder.
    Se Ilægning i scanneren eller Læg medier i dokumentføderen for at få yderligere oplysninger.
  2. Sæt en USB-enhed i USB-porten på for- eller bagsiden af produktet.
  3. Tryk på ikonet Scan på kontrolpanelet. Tryk derefter på ikonet USB.
  4. Tryk på Indstillinger eller (Opsætning) for at vælge indstillinger for farve, størrelse og opløsning i menuen Indstillinger.
  5. Tryk på Skjul indstillinger eller (Tilbage) for at vende tilbage til menuen Scan til USB, og vælg en filtype på listen Gem som.
  6. Tryk på Filnavn, og brug tastaturet til at give den scannede fil et navn. Tryk på Done (Udført).
  7. Tryk på Gem.