HP PageWide Pro 750, MFP 772, 777 - Kopiér fotos

Kopiér fotos

bemærk:
Kopiér fotos fra scannerens glasplade og ikke fra dokumentføderen.
  1. Læg fotoet på scannerens glasplade med billedsiden nedad i øverste venstre hjørne af glaspladen, og luk scannerens låg.
    Se Ilægning i scanneren for at få flere oplysninger.
  2. Tryk på ikonet Kopier, og tryk derefter på ikonet Dokument.
  3. Tryk på Indstillinger, og sørg for, at Forbedring er indstillet til Blandet (hvilket er standard), og indstil Farve/Sort som ønsket.
  4. Afhængigt af produktmodellen skal du trykke på Kopier eller trykke på (Tilbage) og derefter på Kopier.