• Oplysning

HP PageWide Pro 750, MFP 772, 777 - Ilæg og kopiér legitimationskort

Ilæg og kopiér legitimationskort

Brug denne funktion til at kopiere begge sider af legitimationskort eller andre små dokumenter på samme side på et enkelt ark papir. Produktet beder dig om at kopiere den første side og derefter om at vende den anden side mod scannerglaspladen og kopiere igen. Produktet udskriver begge billeder på en enkelt side.
  1. Læg legitimationskortet på scannerglaspladen. Juster kortets retning ved hjælp af mediemærket bagerst til venstre på scannerens glasplade.
    Se Ilægning i scanneren for at få flere oplysninger.
  2. Luk scannerens låg.
  3. Tryk på ikonet Kopier på kontrolpanel.
  4. Tryk på ikonet Legitimationskort på displayet.
  5. Tryk på Indstillinger for at se menuen Kopiindstillinger.
  6. Vælg indstillinger for bakke, kopikvalitet og lys/mørk.
  7. Følg anvisningerne på kontrolpanelet for at kopiere den første side af legitimationskortet, vend kortet og juster dets retning på scannerens glasplade, og færdiggør derefter kopiering og udskrivning af legitimationskortet.