HP PageWide Pro 750, MFP 772, 777 - Sådan udskrives fra en computer (OS X)

Sådan udskrives fra en computer (OS X)
Disse anvisninger gælder ved udskrivning på forskellige medier inklusive de følgende.
  • Almindeligt papir
  • Brevpapir eller fortrykte skemaer
  • Konvolutter
  • Foto
  • Brochurer
  • Etiketter
Sådan udskrives fra en computer (OS X)
  1. Læg det understøttede medie i den korrekte bakke.
    Se Ilægning af papir for at få flere oplysninger.
  2. I menuen Filer i softwareprogrammet skal du klikke på Udskriv.
  3. Printeren skal være valgt.
  4. Vælg om nødvendigt en forudindstilling for udskrivning i menuen Forudindstillinger.
  5. Hvis produktet indeholder en hæftemaskine/stabler, skal du gøre følgende:
    1. I pop op-menuen Kopi og sider skal du vælge Færdigbehandling.
    2. Vælg en af følgende indstillinger i pop op-menuen Hæftemaskine:
      • Ingen: Ingen hæfteklammer.
      • En hæfteklamme venstre side: Hæfteklammen er øverst i venstre hjørne.
      • En hæfteklamme højre side: Hæfteklammen er øverst i højre hjørne.
    3. Udbakke – automatisk valgt: Printeren udskriver jobs til den øverste bakke for at blive hæftet. Alle andre jobs sendes til den nederste bakke.
    4. Udbakke – øverste bakke: Printeren udskriver jobs, der understøtter hæftning, til den øverste bakke. De behøver ikke at blive hæftet. Alle andre jobs sendes til den nederste bakke.
  6. Klik på pop-up-menuen ved siden af medietypen på fanen Papir/kvalitet.
    Angiv de korrekte udskriftsindstillinger for mediet (almindeligt papir, brevpapir, fortrykt, forhullet, konvolut, fotopapir, label osv.). Udskriftsindstillinger kan omfatte størrelse, type, bakke, udskriftsopløsning og automatiske justeringer.
    Hvis du ikke ser indstillinger i dialogboksen Udskriv, skal du klikke på Vis detaljer.
  7. Klik på Udskriv.
      bemærk:
    Fjern alle specialmedier, som f.eks. konvolutter eller fotopapir, fra produktet efter udskrivning.