HP PageWide Pro 750, MFP 772, 777 - Sådan udskrives fra en computer med trådløs funktion (OS X)

Sådan udskrives fra en computer med trådløs funktion (OS X)

1. Sørg for, at Wi-Fi Direct er aktiveret for printeren:
  2. Tænd for den trådløse forbindelse på computeren.
    Du kan finde flere oplysninger i dokumentationen fra Apple.
  3. Klik på ikonet Wi-Fi, og vælg Wi-Fi Direct-navnet, som f.eks. DIRECT-**-HP PageWide XXXX (hvor ** er det unikke tegn, der identificerer printeren, og XXXX er den printermodel, der står på printeren).
  4. Hvis Wi-Fi Direct er aktiveret med sikkerhed, skal du skrive en adgangskode, når du bliver bedt om det.
  5. Tilføj printeren:
    1. Åbn Systempræferencer.
    2. Klik på Printere.
      Klik på Printere og scannere.
    3. Klik på + under listen med printere til venstre.
    4. Vælg printeren på listen med registrerede printere (ordet "Bonjour" vises i den højre kolonne ved siden af printerens navn), og klik på Tilføj.