HP PageWide Pro 750, MFP 772, 777 - Sådan udskrives fra en mobilenhed, der understøtter trådløs tilslutning

Sådan udskrives fra en mobilenhed, der understøtter trådløs tilslutning

bemærk:
Kontroller, at der er installeret en kompatibel udskrivningsapp på din mobile enhed. Du kan få flere oplysninger på webstedet www.hp.com/go/mobileprinting.
  1. Kontrollér, at du har aktiveret Wi-Fi Direct på printeren.
  2. Aktiver Wi-Fi-forbindelsen på den mobile enhed. Du kan finde flere oplysninger i den dokumentation, der fulgte med den mobile enhed.
    bemærk:
    Du kan kun bruge Wi-Fi Direct, hvis mobilenheden understøtter Wi-Fi.
  3. Gå til den mobile enhed, og opret forbindelse til et nyt netværk. Gør som du plejer for at oprette en ny trådløs forbindelse eller et hotspot. Vælg Wi-Fi Direct-navnet på den viste liste over trådløse netværk, f.eks. DIRECT-**-HP PageWide XXXX (hvor ** er entydige tegn, der identificerer printeren, og XXXX er den printermodel, der står på printeren).
  4. Skriv adgangskoden til Wi-Fi Direct, når du bliver bedt om det.
  5. Udskriv dokumentet.