HP PageWide Pro 750, MFP 772, 777 - Strømstyring

Strømstyring

HP PageWide Pro MFP 772-777 series-printere har strømstyringsfunktioner, der kan hjælpe med at reducere strømforbrug og spare energi:
  • Dvaletilstand sætter produktet i en tilstand med lavt strømforbrug, hvis det har været inaktivt i et bestemt tidsrum. På kontrolpanelet kan du indstille tidsrummet, inden produkter går i dvaletilstand.
  • Med Tidsplan til/fra kan du tænde eller slukke produktet automatisk på dage og tidspunkter, som du har indstillet på kontrolpanelet. Du kan f.eks. indstille produktet til at slukke kl. 18.00 mandag til fredag.
bemærk:
Du kan også styre strømforsyningen via HP's indbyggede webserver. Se Fanen indstillinger for at få flere oplysninger.
Angiv tiden for dvaletilstand
  1. Åbn kontrolpanelets dashboard (stryg dashboardfanen øverst på ethvert skærmbillede nedad, eller tryk på strimlen øverst på startskærmbilledet).
  2. Tryk på (Opsætning) på kontrolpanelets dashboard.
  3. Tryk på Strømstyring og derefter på Dvaletilstand.
  4. Vælg en af valgmulighederne for tidsinterval.
Produktet skifter til en tilstand med reduceret strømforbrug, når det har været inaktivt i et forudvalgt tidsrum.
Indstil produktet til at tænde eller slukke efter en tidsplan
  1. Åbn kontrolpanelets dashboard (stryg dashboardfanen øverst på ethvert skærmbillede nedad, eller tryk på strimlen øverst på startskærmbilledet).
  2. Tryk på (Opsætning) på kontrolpanelets dashboard.
  3. Tryk på Strømstyring, og tryk derefter på Tidsplan for printer til/fra.
  4. Aktivér funktionen Tidsplan til eller Tidsplan fra.
  5. Vælg indstillingerne Tidsplan til eller Tidsplan fra, og vælg derefter dagen og tidspunktet, som du ønsker at planlægge.
Produktet tænder eller slukker på det valgte tidspunkt og den valgte dag.
bemærk:
Produktet kan ikke modtage faxer, når det er slukket.