HP PageWide Pro 750, MFP 772, 777 - Problemer med blækpatroner

Genopfyldte eller genfremstillede blækpatroner
HP kan ikke anbefale brug af forbrugsvarer, der ikke er fra HP, hverken nye eller genfremstillede. Da disse produkter ikke kommer fra HP, har HP ikke indflydelse på deres udformning eller kvalitet. Hvis du bruger en genopfyldt eller genfremstillet blækpatron og ikke er tilfreds med udskriftskvaliteten, skal du udskifte blækpatronen med en original HP-blækpatron.
  bemærk:
Hvis du udskifter en blækpatron, som ikke er fra HP, med en original HP-blækpatron, kan der stadig være ikke-originalt blækrester i skrivehovedet, indtil dette blæk er brugt op, og skrivehovedet får blæk fra den nye originale HP-blækpatron, som lige er blevet installeret. Udskriftskvaliteten vil være påvirket, indtil det blæk, der ikke er fra HP, er brugt op.
Fortolkning af meddelelser på kontrolpanelet for blækpatroner
Blækpatron er brugt op
Beskrivelse
De angivne blækpatroner er brugt op og skal udskiftes.
Anbefalet handling
Du skal udskifte disse tomme blækpatroner nu for at fortsætte med at udskrive.
  bemærk:
Når der installeres nye blækpatroner, fyldes reserverne op igen.
Blækpatron lav
Beskrivelse
De angivne blækpatroner skal udskiftes hurtigst muligt.
Anbefalet handling
Udskrivningen kan fortsætte, men det er en god idé at have en ekstra blækpatron klar. Du behøver ikke at udskifte blækpatronerne, før du bliver bedt om det.
Problemer med blækpatroner
Beskrivelse
  • Kontakterne på blækpatronen opretter muligvis ikke forbindelse til printeren.
  • Blækpatronen er ikke kompatibel med printeren.
Anbefalet handling
  • Rengør forsigtigt kontakterne på blækpatronen med en blød, fnugfri klud, og sæt blækpatronen på plads igen.
  • Tag blækpatronen ud, og erstat den med en kompatibel blækpatron.
  • Lad printeren være tændt, indtil alle blækpatroner er indsat, så printeren kan udføre en egenkontrol for at beskytte printerens system.
Blækpatron meget lav
Beskrivelse
De angivne blækpatroner er brugt op og kan udskiftes nu. Printeren bruger af sine reserver til at udskrive.
Anbefalet handling
Du kan udskifte disse tomme blækpatroner nu, uden at der er noget spild af blæk.
  bemærk:
Når blækpatronerne er tomme, kan printeren bruge af sine reserver til at udskrive. Kontrollér printerens kontrolpanel for at se det omtrentlige antal sider, du kan udskrive ved hjælp af disse reserver.
Forfalsket eller brugt [farve] blækpatron installeret
Beskrivelse
Det originale HP-blæk i denne patron er opbrugt.
Anbefalet handling
Udskift med en original HP-blækpatron, eller klik på OK for at fortsætte med at udskrive med en ikke-original HP-blækpatron. Service eller reparation af printeren, som skyldes brug af blæk fra andre producenter, er ikke omfattet af garantien.
Brug ikke START-patroner
Beskrivelse
START-patronerne kan ikke bruges, når enheden er blevet initialiseret.
Anbefalet handling
Fjern og isæt blækpatroner, der ikke er START-patroner.
Original HP-patron installeret
Beskrivelse
En original HP-patron blev installeret.
Anbefalet handling
Ingen handling er nødvendig.
Inkompatibel [farve]
Beskrivelse
Du har installeret en blækpatron, der er beregnet til brug på en anden HP-produktmodel. Produktet fungerer IKKE med denne patron installeret.
Anbefalet handling
Installer den korrekte blækpatron til dette produkt.
Installer [farve] patron
Beskrivelse
Denne meddelelse vises muligvis under den indledende konfiguration af produktet og kan også vises, efter den indledende konfiguration af produktet er gennemført.
Hvis denne meddelelse vises under den indledende konfiguration, betyder det, at en af blækpatronerne ikke er isat med dækslet lukket. Der kan ikke udskrives, hvis der mangler en patron.
Hvis denne meddelelse vises efter den indledende opsætning af produktet, betyder det, at blækpatronen mangler, eller at den er installeret men beskadiget.
Anbefalet handling
Installer eller udskift den angivne farvepatron.
Ikke-HP-patroner installeret
Beskrivelse
Det er ikke nødvendigt at gøre noget. Dette er blot en meddelelse.
Anbefalet handling
Det er ikke nødvendigt at gøre noget. Dette er blot en meddelelse.
HP kan imidlertid ikke anbefale brug af forbrugsvarer, der ikke er fra HP, hverken nye eller genfremstillede. Service eller reparation af printeren, som skyldes brug af blæk fra andre producenter, er ikke omfattet af garantien.
Printerfejl
Beskrivelse
Printeren nægter at fungere.
Anbefalet handling
Udfør en strømnulstilling. Hvis dette ikke hjælper, skal du kontakte printeradministratoren eller teknisk support.
Udfør en strømnulstilling. Hvis dette ikke hjælper, kan du gå til websitet for HP-kundesupport.
Problem med udskriftssystem
Beskrivelse
Den angivne patron mangler, er beskadiget, inkompatibel eller er sat i den forkerte holder i printeren.
Anbefalet handling
Udskriftsfunktionen er deaktiveret. Prøv at udskifte blækpatronen eller udføre en strømnulstilling. Hvis dette ikke hjælper, skal du kontakte printeradministratoren eller teknisk support.
Udskriftsfunktionen er deaktiveret. Prøv at udskifte blækpatronen eller udføre en strømnulstilling. Hvis dette ikke hjælper, kan du gå til websitet for HP-kundesupport.
Problem med forberedelse af printer
Beskrivelse
Der er problemer med printerens ur, så klargøringen af blækpatronen er muligvis ikke gennemført. Målingen af det anslåede blæpatronkniveau er muligvis ikke korrekt.
Anbefalet handling
Kontrollér udskriftsjobbets kvalitet. Rens skrivehovedet vha. værktøjskassen for at forbedre udskriftskvaliteten, hvis den ikke er tilfredsstillende.
Problem med INSTALLATIONSBLÆKPATRONER
Beskrivelse
Der opstod et problem med SETUP-blækpatronerne, og printeren kan ikke afslutte initialiseringen af systemet.
Anbefalet handling
Kontrakt printeradministratoren eller teknisk support.
Besøg webstedet HP-kundesupport.
Brug SETUP-blækpatroner
Beskrivelse
START-patronerne er blevet fjernet, inden produktets initialisering er gennemført.
Anbefalet handling
Brug de START-patroner, som fulgte med produktet, til produktinitialiseringen.
Første gang du klargør printeren, skal du installere de START-patroner, der fulgte med printeren. Disse blækpatroner kalibrerer printeren før det første udskriftsjob. Det kan resultere i fejl, hvis ikke SETUP-patronerne installeres under den indledende opsætning. Hvis du har sat et almindeligt sæt patroner i, skal du tage dem ud og sætte SETUP-patronerne i, før du udfører printeropsætningen. Når opsætningen er udført, er printeren klar til at bruge de almindelige patroner.
Hvis du stadig modtager fejlmeddelelser, og printeren ikke kan gennemføre initialisering, skal du kontakte printeradministratoren eller teknisk support.
Hvis du stadig modtager fejlmeddelelser, og printeren ikke kan gennemføre initialisering af systemet, kan du besøge webstedet HP Customer Support.
Brugt [farve] installeret
Beskrivelse
En brugt, men original HP-farvepatron er blevet installeret eller flyttet.
Anbefalet handling
Der er isat en brugt, men ægte, HP-patron. Ingen handling nødvendig.