HP PageWide Pro 750, MFP 772, 777 - Sådan konfigureres faxindstillinger fra kontrolpanelet

Sådan konfigureres faxindstillinger fra kontrolpanelet

Du kan konfigurere produktets faxindstillinger via kontrolpanelet eller via HP's integrerede webserver.
I USA og mange andre lande/områder er indstilling af tid, dato og anden faxhovedinformation et lovkrav.
bemærk:
Tryk på knappen 123 for at åbne et tastatur med specialtegn, når kontrolpanelet bruges til at indtaste tekst eller indtaste et navn på en et-tryk-tast eller et telefonbogsnummer.
  1. Åbn kontrolpanelets dashboard (stryg dashboardfanen øverst på ethvert skærmbillede nedad, eller tryk på strimlen øverst på startskærmbilledet).
  2. Tryk på (Opsætning) på kontrolpanelets dashboard.
  3. Tryk på Præferencer.
  4. Tryk på Dato og klokkeslæt for at indstille dato og klokkeslæt, og gør følgende:
    • Vælg uret med 12 timer eller med 24 timer. Brug derefter tastaturet til at indtaste det aktuelle klokkeslæt, og tryk på Done (Udført).
    • Vælg datoformatet. Brug derefter tastaturet til at indtaste den aktuelle dato, og tryk på Done (Udført).
  5. Tryk på (Tilbage), indtil du kommer tilbage til menuen Opsætning.
  6. Angiv standardpapirstørrelsen på følgende måde:
    1. Tryk på Papiropsætning.
    2. Tryk på den bakke, du vil bruge, tryk derefter på Papirstørrelse, og vælg den papirstørrelse, du ønsker som standard.
  7. Tryk på (Tilbage), indtil du kommer tilbage til menuen Opsætning.
  8. Tryk på Faxopsætning og derefter på Præferencer.
  9. Tryk på Autosvar, og aktiver indstillingen.
  10. Tryk på Faxtitel, og gør følgende:
    1. Brug tastaturet til at indtaste firmanavn eller andre identifikationsoplysninger (maksimalt 25 tegn), og tryk på Done (Udført).
    2. Brug tastaturet til at indtaste dit navn og dit faxnummer (maksimalt 20 tegn), når du bliver bedt om det, og tryk på Done (Udført).