• Oplysning

HP PageWide Pro 750, MFP 772, 777 - Løs problemer med at modtage faxmeddelelser

Der vises en fejlmeddelelse i kontrolpanelet

Se Fejlmeddelelser for fax .

Faxen svarer ikke

Talemeddelelse er tilgængelig på faxlinjen
  • Tilføj en ringemønstertjeneste på din telefonlinje, og rediger indstillingen Ringemønster på produktet, så den matcher det ringemønster, der leveres af telefonselskabet. Kontakt dit telefonselskab for oplysninger.
    Se Angiv et opkaldspræfiks for at få flere oplysninger.
  • Køb en dedikeret linje til faxning.
Produktet er tilsluttet en DSL-telefontjeneste
  • Kontrollér installationen og funktionerne. Et DSL-modem kræver et højpasfilter på telefonforbindelsen til produktet. Kontakt din DSL-serviceudbyder for at få et filter, eller køb et filter.
  • Kontrollér, at filteret er tilsluttet.
  • Udskift det eksisterende filter for at sikre, at det ikke er fejlbehæftet.
Produktet bruger en fax via IP- eller VoIP-telefontjenesten
  • Angiv Faxhastighed til indstillingen Langsomt (9600 bps) eller Medium (14400 bps), eller deaktiver indstillingen Hurtigt (33600 bps).
    Se Skift faxhastighed for at få flere oplysninger.
  • Kontakt din serviceudbyder for at sikre, at fax understøttes, og for at få de anbefalede indstillinger af faxhastigheden. Nogle firmaer kan kræve en adapter.

Afsender modtager et optaget-signal

Der er tilsluttet et håndsæt til produktet
  • Kontrollér, at telefonen er lagt på.
  • Tænd Autosvar. Se Konfigurer faxindstillinger for at få flere oplysninger.
Der bruges en telefonlinjefordeler
  • Hvis du bruger en telefonlinjefordeler, skal du fjerne fordeleren, og opsætte telefonen som en downstream-telefon.
  • Kontrollér, at telefonen er lagt på.
  • Sørg for, at telefonen ikke bliver brugt til stemmeopkald, mens faxfunktionen bruges.

Der kan ikke sendes eller modtages en fax på en PBX-linje

• Hvis du bruger en PBX-telefonlinje, skal du kontakte din PBX-administrator for at konfigurere en analog faxlinje til produktet.