• Oplysning

HP PageWide Pro 750, MFP 772, 777 - Produktet udskriver ikke

Tjekliste for fejlfinding af printer

Hvis produktet slet ikke udskriver, kan du prøve følgende løsninger:
  • Kontrollér, at produktet er tændt, og at kontrolpanelet indikerer, at det er klart:
    • Hvis kontrolpanelet ikke indikerer, at produktet er klar, skal du slukke for produktet og tænde det igen.
    • Prøv at sende jobbet igen, hvis kontrolpanelet indikerer, at produktet er klar.
  • Hvis kontrolpanelet indikerer, at produktet har en fejl, skal du afhjælpe fejlen og så prøve at udskrive en testside fra kontrolpanelet. Hvis testsiden kan udskrives, kan der være et kommunikationsproblem mellem produktet og den computer, du forsøger at udskrive fra.
    bemærk:
    Hvis der vises en fejlmeddelelse om den venstre dupleksenhed (eller servicevæskebeholder), kan du se Geninstaller eller udskift den venstre dupleksenhed.
    Hvis der vises en fejlmeddelelse om beskyttelseshætterne på skrivehovedet, kan du se Fjern beskyttelseshætten fra skrivehovedet.
  • Kontrollér, at alle kabler er korrekt tilsluttet. Hvis produktet er tilsluttet et netværk, skal du kontrollere følgende punkter:
    • Tjek lampen ved siden af netværksforbindelsen på produktet. Hvis netværket er aktivt, lyser lampen grønt.
    • Sørg for, at du bruger et netværkskabel og ikke et telefonkabel til netværksforbindelsen.
    • Sørg for, at netværksrouteren, hubben eller switchen er tændt, og at den fungerer korrekt.
  • Installer HP's software fra www.support.hp.com. Anvendelse af generiske printerdrivere kan give forsinkelser ved rydning af jobs fra printerkøen.
  • Højreklik på navnet på dette produkt på listen over printere på din computer, klik på Egenskaber, og åbn fanen Porte:
    • Hvis du bruger et netværkskabel til tilslutning til netværket, skal du sørge for, at det anførte navn på fanen Porte stemmer overens med produktnavnet på produktets konfigurationsside.
    • Hvis du bruger et USB-kabel og opretter forbindelse til et trådløst netværk, skal du sørge for, at der er markeret i boksen ved siden af Virtuel printerport til USB.
  • Hvis du bruger et personligt firewall-system på computeren, kan det blokere kommunikationen med dette produkt. Prøv at deaktivere firewallen midlertidigt for at se, om den er årsag til problemet.
  • Hvis computeren eller produktet er sluttet til et trådløst netværk, kan dårlig signalkvalitet eller interferens forsinke udskriftsjobs.

Geninstaller eller udskift den venstre dupleksenhed

advarsel:
Der vises advarselsetikker på visse områder i printeren. Se Advarselsikoner for at få en definition af disse etiketter.
For at løse problemer med den venstre dupleksenhed kan det være nødvendigt at geninstallere eller udskifte den.
  1. Åbn venstre dæksel ved at trække op i den venstre lås.
  2. Tag fat i håndtaget på dupleksenheden, og træk den så langt ud som muligt.
  3. Sådan fjerner du dupleksenheden:
    1. Træk fremad i den blå lås for at åbne den, og drej derefter dupleksenheden ud for at frigøre den.
    2. Træk den højre side af dupleksenheden ud af den højre skinne, og fjern dupleksenheden.
  4. Sådan installeres duplexenheden:
    1. Indfør duppen på højre siden af dupleksenheden på den højre skinne.
    2. Skyd den venstre side af dupleksenheden gennem åbningen i den venstre skinne, og skub derefter den blå lås tilbage på plads.
  5. Skub dupleksenheden på plads, så den falder i hak.
  6. Luk det venstre dæksel.

Fjern beskyttelseshætten fra skrivehovedet

bemærk:
Inden du kan udskrive, skal du fjerne de beskyttelseshætter, som sidder på skrivehovedet.
  1. Åbn højre dæksel ved at trække op i den højre lås.
  2. Træk den venstre beskyttelseshætte mod midten af printeren og fjern den.
  3. Gentag dette for den højre beskyttelseshætte.
  4. Luk højre dæksel.