• Oplysning

HP Color LaserJet Enterprise M652, M653 - 13.E1 Papirstop i udskriftsbakken

13.E1 Papirstop i udskriftsbakken
Brug følgende fremgangsmåde til at afhjælpe papirstop i udskriftsbakken. Når der opstår papirstop, viser kontrolpanelet muligvis en besked og en animation om, hvordan du afhjælper stoppet.
  • 13.E1.XX Papirstop i standardudskriftsbakken
  1. Hvis papir er synligt i udskriftsbakken, skal du tage fat i forkanten af papiret og forsigtigt fjerne det.
    Figur : Fjern det fastklemte papir