HP Color LaserJet Enterprise M652, M653 - Printervisninger

Printer set forfra
    Figur : Printer set forfra
  1. Udskriftsbakke
  2. Kontrolpanel med grafisk farvedisplay og tastatur (kun M652-modeller)
  3. Hardwareintegrationsstik til tilslutning af tilbehør og tredjepartsenheder
  4. Lettilgængelig USB-portIndsæt et USB-flashdrev til udskrivning uden en computer eller for at opdatere printerfirmwaren.En administrator skal aktivere denne port før brug.
  5. Højre dæksel (adgang til fikseringsenhed og til afhjælpning af papirstop)
  6. Bakke 1
  7. Tænd/sluk-knap
  8. Bakke 2
  9. Modelnavn
  10. Frontdæksel (adgang til tonerpatronerne)
  11. Kontrolpanel med berøringsfølsomt farvedisplay (kun M653-modeller)
  12. Nederste højre dæksel (adgang til afhjælpning af papirstop)
  13. 1 x 550-arks papirfremfører, bakke 3 (medfølger M653x-modellen, ekstraudstyr for de øvrige modeller)
Printer set bagfra
    Figur : Printer set bagfra
  1. Processordæksel
  2. Stik til sikkerhedslås af kabeltypen
  3. Processorkort (med interfaceporte)
  4. Venstre dæksel (adgang til toneropsamlingsenheden)
  5. Strømforbindelse
  6. Etiket med serienummer og produktnummer
Interfaceporte
    Figur : Interfaceporte
  1. LAN (Local Area Network) Ethernet-netværksport 10/100/1000
  2. USB 2.0-højhastighedsprinterport
  3. USB-port til eksterne USB-enheder (denne port kan være dækket til)For nem adgang til USB-udskrivning skal du bruge USB-porten i nærheden af kontrolpanelet.
Kontrolpanelvisning (grafisk farvedisplay med tastatur på kontrolpanelet, kun M652 modeller)
Brug kontrolpanelet til at få printer- og jobstatusoplysninger samt til at konfigurere printeren.
  bemærk:
Find yderligere oplysninger om funktioner på printerens kontrolpanel ved at gå til www.hp.com/support/colorljM652 or www.hp.com/support/colorljM653Vælg Manualer, og vælg derefter Generel henvisning.
    Figur : Printerens kontrolpanel
  1. Knappen nulstil
  2. Ikonet Log på eller Log af
  3. Programområde
  4. Knappen Hjem
  5. Knappen Oplysninger
  6. Knappen Hjælp
  7. Knappen Tilbage
  8. Knappen Pil op
  9. Knappen Meddelelsescenter
  10. Venstre pileknap
  11. Knappen OK
  12. Højre pileknap
  13. Knappen Start
  14. Knappen Pil ned
  15. Knappen Annuller
  16. Knappen Ryd
  17. Knappen Log på eller Log af
  18. Numerisk tastatur
  19. Skærmindikator for startside
Visning af kontrolpanel (kontrolpanel med berøringsskærm, kun M653-modeller)
Startskærmbilledet giver adgang til printerfunktionerne og angiver den aktuelle status for printeren.
Vend tilbage til startskærmbilledet, når du vil, ved blot at trykke på knappen Hjem i venstre side af printerens kontrolpanel, eller tryk på knappen Hjem i øverste venstre hjørne på de fleste skærmbilleder.
  bemærk:
Find yderligere oplysninger om funktioner på printerens kontrolpanel ved at gå til www.hp.com/support/colorljM652 or www.hp.com/support/colorljM653Vælg Manualer, og vælg derefter Generel henvisning.
  bemærk:
De funktioner, der vises på startskærmbilledet, kan variere alt efter printerkonfigurationen.
    Figur : Printerens kontrolpanel
  1. Knappen nulstil
  2. Knappen Log på eller Log af
  3. Knappen Oplysninger
  4. Knappen Hjælp
  5. Aktuel tid
  6. Programområde
  7. Skærmindikator for startside
  8. Knappen Hjem
Sådan bruges kontrolpanelet med berøringsskærm
Anvend følgende handlinger til at bruge printerens kontrolpanel med berøringsskærm.
Handling
Beskrivelse
Eksempel
Tryk
Tryk på et element på skærmen for at vælge elementet eller åbne den pågældende menu. Når du ruller igennem menuer, kan du kortvarigt trykke på skærmen for at standse rulningen.
Tryk på ikonet Indstillinger for at åbne appen Indstillinger.
Stryg
Berør skærmen, og flyt din finger vandret for at rulle sidelæns på skærmen.
Stryg, indtil appen Indstillinger vises.
Rul
Berør skærmen, og flyt din finger lodret for at rulle op og ned på skærmen. Når du ruller igennem menuer, kan du kortvarigt trykke på skærmen for at standse rulningen.
Rul igennem appen Indstillinger.