• Oplysning

HP Instant Ink - Meddelelsen "Tilslut printer for at opdatere status" vises

Dette dokument gælder for HP Instant Ink-kunder.
HP Instant Ink overvåger din blækniveauet i blækpatronerne, så udskiftningspatroner kan blive leveret til dig, når du har brug for dem. Når din printer ikke er tilsluttet internettet i længere tid, forstyrres overvågningen og en af følgende fejlmeddelelser vil måske forekomme på din computer eller printer:
  • Tilslut printeren for at opdatere status for HP Instant Ink
  • Hvis printeren ikke har forbindelse til HP Connected, vil du snart være ude af stand til at udskrive
  • Kan ikke udskrive - Tryk på OK for at tilslutte printeren for opdatering af status
  • Tryk på OK for at tilslutte printeren, så der kan bestilles udskiftningspatroner
  • Tryk p OK for at tilslutte printeren for opdatering af status
For at adressere denne meddelelse og sikre, at du modtager udskiftningsblækpatroner til tiden, skal du slutte din printer til internettet og derefter bekræfte forbindelsesstatussen på din HP Instant Ink-kontoside.
  1. Afhængigt af hvor fejlmeddelelsen vises, skal du trykke på OK på printerens kontrolpanel eller klikke på OK på computeren.
    Printeren forsøger at oprette forbindelse.
  2. Hvis en af meddelelserne Ingen trådløs forbindelse eller Tilslutningsfejl vises på computeren eller printeren, skal du gå til Center for trådløs udskrivning (på engelsk) for at lære, hvordan du fejlfinder problemer med dit trådløse netværk eller internetforbindelse.
  3. Når din printer er sluttet til internettet med en aktiv forbindelse, skal du gå til hpinstantink.com/signin (HP Connected-webstedet) og logge på din HP Instant Ink-konto, hvis du ikke allerede er logget på.
  4. Øverst i Statusområdet på din HP Instant Ink-kontoside, skal du klikke på opdateringsikonet . Se efter et grønt flueben og Online for at sikre, at printeren er sluttet til tjenesten HP Instant Ink.
    Figur : Klik på opdateringsikonet og sørg for, at printeren er online
    Klik på opdateringsikonet og sørg for, at printeren er online
  5. Hvis printeren er tilsluttet til internettet, men printerens status på din Instant Ink-kontoside fortsat viser Offline, når du har klikket på opdateringsikonet , skal du vente og prøve igen senere.
  6. Hvis du prøver igen senere, og printerens status stadig er Offline, skal du kontakte HP Support. På din HP Instant Ink-kontoside, skal du klikke på Chat øverst på siden for at åbne en chat med HP support.
    Figur : Når du klikker på Chat øverst på kontosiden
    Når du klikker på Chat øverst på kontosiden
  7. For at finde et telefonnummer til HP Support der hvor du bor, skal du følge disse trin:
    1. Klik på Kontakt HP Support i området Hjælpecenter på din HP Instant Ink-kontoside.
    2. På siden HP's kundesupport - kontakt skal du rulle ned og derefter udfylde kontaktformularen.
    3. Klik på Vis valgmuligheder.
      HP-kontaktmuligheder vises på skærmen.
    4. Vælg Chat nu eller Få telefonnummer.