HP-pc'er - Fejlfinding af problemer med HP Systemgendannelse (Windows 10)

Dette dokument vedrører computere fra HP med Windows 10.
Det tager tid at udføre en fuld systemgendannelse (to til fire timer afhængigt af computermodel), og der overføres en stor mængde data. Der kan undertiden opstå problemer, når der skal flyttes så mange data. Brug dette dokument til at løse problemer med gendannelse i Windows 10.
  advarsel:
Under en systemgendannelse slettes alle filer, programmer og gemt arbejde på harddisken. Tag altid en sikkerhedskopi af vigtige oplysninger, inden du går i gang med en gendannelse. Se Sikkerhedskopiering af dine filer (Windows 10, 8) for at få flere oplysninger.
Windows Genoprettelsesmiljø (Windows RE), et indbygget værktøj, som leveres af Microsoft, reparerer almindelige problemer, der forhindrer start i operativsystemet. HP Recovery Environment er et brugerdefineret genoprettelsesmiljø baseret på Windows RE, der indeholder løsningen for HP-genoprettelse og -sikkerhedskopiering.
Vælg det afsnit nedenfor, der bedst beskriver problemet med genoprettelse på din computer.