HP LaserJet Managed MFP E82540-E82560, E87640-E87660, E77820, E77830, E72520, E72530 - Scan til netværksmappe

Indledning

Printeren kan scanne en fil og gemme den i en mappe på netværket.
bemærk:
Før du kan scanne til en netværksmappe, skal printeradministratoren eller IT-afdelingen bruge HP's integrerede webserver til at aktivere funktionen og konfigurere de delte mapper.

Scan til netværksmappe

bemærk:
Du skal muligvis logge på printeren for at kunne anvende denne funktion.
  1. Placer dokumentet med forsiden nedad på scannerglaspladen, eller læg det med forsiden opad i dokumentføderen, og juster papirstyrene til størrelsen på dokumentet.
  2. Vælg Scan på startskærmbilledet på printerens kontrolpanel, og vælg derefter Scan til netværksmappe.
  3. Angiv en mappedestination. Mappeindstillingerne skal først konfigureres af printeradministratoren.
    • Hvis du vil vælge en mappeplacering, som administratoren allerede har konfigureret, skal du vælge Indlæs under Genvejssæt og standardindstillinger, vælge mappen og derefter vælge Indlæs.
    • For at angive en sti udelukkende for dette job skal du klikke på tekstfeltet Mappestier for at åbne et tastatur på berøringsskærmen, indtaste stien til mappen og derefter vælge knappen Enter. Indtast brugeroplysninger, hvis du bliver bedt om, og vælg derefter Gem for at gemme stien.
      bemærk:
      Brug dette format til angivelse af stien: \\server\folder, hvor "server" er navnet på den server, som er vært for den delte mappe, og "mappe" er navnet på den delte mappe. Hvis mappen er indlejret i andre mapper, skal du angive alle nødvendige dele af mappestien for at få adgang til mappen. Eksempel: \\server\mappe\mappe
      bemærk:
      Feltet Stier til mapper indeholder muligvis en foruddefineret sti og kan muligvis ikke redigeres. Administratoren har i denne situation konfigureret denne mappe til almindelig adgang.
  4. Vælg tekstfeltet Fil for at åbne et tastatur på den berøringsfølsomme skærm, indtast navnet på filen, og vælg derefter knappen Enter.
  5. Hvis du vil konfigurere indstillinger som Filtype og opløsning, Originalsider og Indholdsretning, skal du vælge Indstillinger i nederste venstre hjørne og derefter vælge indstillingerne i menuerne Indstillinger. Vælg Udført for de enkelte indstillinger, hvis du bliver bedt om.
  6. Valgfri forhåndsvisning: Tryk på højre rude på skærmen for at få vist dokumentet. Du kan bruge knapperne Udvid og Skjul på venstre side af forhåndsvisningsskærmen for at udvide og skjule eksempelskærmen.
    Knappen Udvid
    Knappen Skjul
    Brug knapperne på højre side af skærmen for at justere indstillingerne for eksempel og for at omarrangere, rotere, indsætte eller fjerne sider.
    Skift mellem visning af to sider og miniaturevisning. Der er flere indstillinger tilgængelige i miniaturevisning end ved visning af to sider.
    Zoom ind eller ud på den valgte side.
    bemærk:
    Vælg kun én side ad gangen for at bruge disse knapper.
    Drej siden 180 grader.
    bemærk:
    Denne knap er kun tilgængelig i miniaturevisning.
    Slet de valgte sider.
    bemærk:
    Denne knap er kun tilgængelig i miniaturevisning.
    Omarranger dokumentets sider. Vælg en eller flere sider, og flyt dem til venstre eller højre.
    bemærk:
    Disse knapper er kun tilgængelige i miniaturevisning.
    Føj en side til dokumentet. Printeren beder dig om at scanne flere sider.
    Ryd ændringer i eksempel, og start forfra.
  7. Når dokumentet er klar, skal du vælge Send for at gemme filen i netværksmappen.