HP OfficeJet Pro 6230 ePrinter-serie - Blinkende lysdioder

Dette dokument gælder for HP OfficeJet Pro 6230 ePrinter.
De følgende afsnit beskriver de mest almindelige kombinationer af blinkende lysdioder, der vises på kontrolpanelet, efterfulgt af løsninger til hver kombination. Find det mønster af blinkende lysdioder, som du oplever, og følg derefter trinnene for at løse problemet.
    Figur : Printerens kontrolpanel viser beskrivelser af knapper og lysdioder
    Billede: Printerens kontrolpanel viser beskrivelser af knapper og lysdioder
  1. Tænd/sluk-knap
  2. Knapper og lysdioder til valg af papirformat
  3. Lysdioder for blækpatron
  4. Knap og lysdiode for HP ePrint
  5. Knap og lysdiode for Trådløs
  6. Knap og lysdiode for HP Wireless Direct
  7. Informationsknap
  8. Knap og lysdiode for genoptag
  9. Knappen Annuller
Udfør service på eller udskift dit HP-produkt, hvis du har gennemgået alle ovenstående trin.
Hvis du vil se, om produktet stadig er omfattet af garanti, skal du gå til garantitjek-webstedet http://www.support.hp.com/checkwarranty. Kontakt HP Support for at planlægge en reparation eller udskiftning. Kontakt HP Support, hvis du befinder dig i Asien og Stillehavsområdet, for at finde et lokalt servicecenter i dit område.
Der pålægges muligvis reparationsgebyrer for produkter, der ikke er dækket af garantien.