• Oplysning

• Feedback

HP LaserJet Managed MFP E82540-E82560, E87640-E87660, E77820, E77830, E72520, E72530 - Tænd og sluk

advarsel:
Hvis du vil forhindre beskadigelse af printeren, skal du kun bruge den netledning, der fulgte med printeren.
bemærk:
Kontrollér, at strømforsyningen svarer til printerens spændingsangivelse. Spændingsangivelsen findes på printeretiketten. Printeren bruger enten 110-127 V eller 220-240 V og 50/60 Hz.
Et mærkat med angivelse af printerens spænding findes på bagsiden af printeren.

Tænd printeren

1. Tilslut den netledning, der blev leveret sammen med printeren, i stikket i printerens nederste højre hjørne.
  2. Tilslut netledningen mellem printeren og en stikkontakt med jordforbindelse.
  3. Skift kontakten nederst til højre til tændt, og tryk derefter på tænd/sluk-kontakten på forsiden af printeren.

Strømstyring

Printeren indeholder funktioner til strømstyring, der kan hjælpe med at reducere strømforbruget og spare energi.
  • Dvaleindstillinger sætter printeren i tilstanden reduceret strømforbrug, hvis den er inaktiv i et bestemt stykke tid. Tidsrummet, før produktet går i dvaletilstand, kan indstilles på kontrolpanelet.

Angiv printerens indstillinger for dvaletilstand

1. Vælg Indstillinger på startskærmbilledet i printerens kontrolpanel.
  2. Åbn følgende menuer:
    • Generelt
    • Energiindstillinger
  3. Vælg Dvaleindstillinger eller Dvaleplan.
  4. Vælg de ønskede indstillinger, og afslut opsætningen.

Sluk printeren

Tryk på og slip tænd/sluk-knappen på forsiden af printeren, og skift derefter afbryderen i nederste højre hjørne til slukket.
  advarsel:
Sluk ikke printeren, hvis der mangler en patron. Det kan medføre beskadigelse af printeren.
Der vises en advarsel på printerens kontrolpanel, hvis du forsøger at slukke printeren, når der mangler en eller flere patroner.