• Feedback

HP LaserJet Managed MFP E82540, E82550, E82560, E87640, E87650, E87660 - Sådan udskriver du (Windows)

Sådan udskriver du (Windows)

Følgende fremgangsmåde beskriver den grundlæggende udskrivningsproces til Windows.
  1. Vælg indstillingen Udskriv i softwareprogrammet.
  2. Vælg printeren fra listen med printere. Hvis du vil skifte indstillinger, skal du klikke på knappen Egenskaber eller Indstillinger for at åbne printerdriveren.
    bemærk:
    Navnet på knappen varierer for forskellige softwareprogrammer.
    bemærk:
    I Windows 10, 8.1 og 8 har disse programmer et andet layout med andre funktioner i forhold til de nedenfor beskrevne. For at åbne udskrivningsfunktionen fra en app på startskærmen skal du gøre følgende:
    Windows 10: Vælg Udskriv, og vælg derefter printeren.
    Windows 8.1 eller 8: Vælg Enheder, vælg Udskriv, og vælg derefter printeren.
    Til HP PCL-6 V4-driveren downloader HP AiO Printer Remote-programmet ekstra driverfunktioner, når Flere indstillinger vælges.