HP LaserJet Managed MFP E77820, E77830, E72520, E72530 - Sådan lægger du papir i HCI

Sådan lægger du papir i HCI
Sådan lægger du papir i HCI
  1. Åbn HCI.
    Figur : Åbn HCI
  2. Læg papiret i højre side af bakken. Der kan lægges papir i bakkens venstre side på samme tid.
    Figur : Læg papir i bakken
    VIGTIGT: Papirstyrerne skal anbringes helt til venstre, før du lægger papir i venstre side af HCI'et.
      bemærk:
    Ilæg kun papir, som bakken understøtter: A4 eller Letter. Ilægning af papir, som bakken ikke er konfigureret til, kan udløse papirbøjlen på venstre side af bakken.
    Figur : Ilæg ikke ikke-understøttet papir
  3. Luk HCI'et.