HP LaserJet Enterprise 500 farve-MFP M575 - Tilslut printeren til et netværk ved hjælp af et netværkskabel, og installer softwaren (Windows)

Konfiguration af IP-adressen

1. Kontrollér, at printeren er tændt, og at meddelelsen Klar vises på printerens kontrolpaneldisplay.
  2. Tilslut netværkskablet til printeren og til netværket.
  3. Vent 60 sekunder, før du fortsætter. I dette tidsrum genkender netværket printeren og tildeler en IP-adresse eller et værtsnavn for printeren.
  4. Find printerens IP-adresse ved hjælp af følgende trin:
    bemærk:
    Trinnene til at finde printeren IP-adresse varierer afhængigt af typen af kontrolpanel. Se tabellen herunder for at bestemme dit kontrolpanels type.
    • FutureSmart 3: Tryk på knappen Netværk på startskærmbilledet på printerens kontrolpanel for at identificere IP-adressen eller værtsnavnet.
    • FutureSmart 4: Fra startskærmbilledet på printerens kontrolpanel skal du trykke på ikonet Oplysninger og derefter trykke på knappen Netværk for at identificere printerens IP-adresse eller værtsnavnet.
    Hvis du ikke kan finde printerens IP-adresse på printerens kontrolpanel, kan du finde IP-adressen eller værtsnavnet ved at udskrive en konfigurationsside. Følg disse trin for at udskrive en konfigurationsside:
    bemærk:
    Trinnene varierer afhængigt af kontrolpanelet.
    FutureSmart 3
    FutureSmart 4
    FutureSmart 3
    1. På startskærmbilledet på printerens kontrolpanel skal du rulle til og trykke på knappen Administration.
    2. Åbn følgende menuer:
      • Rapporter
      • Konfig.-/statussider
      • Konfigurationsside
    3. Tryk på knappen Vis for at få vist oplysningerne på kontrolpanelet, eller tryk på knappen Udskriv for at udskrive siderne.
    4. Find IP-adressen på siden Jetdirect.
      • IPv4: Hvis IP-adressen er 0.0.0.0 eller 192.0.0.192 eller 169.254.x.x, skal du konfigurere IP-adressen manuelt. Ellers er netværkskonfigurationen udført uden fejl.
      • IPv6: Hvis IP-adressen starter med "fe80:", bør printeren kunne udskrive. Ellers skal du konfigurere IP-adressen manuelt.
      Figur : Jetdirect-side
    FutureSmart 4
    1. På startskærmbilledet på printerens kontrolpanel skal du rulle til og vælge Rapporter.
    2. Vælg Konfiguration/statussider.
    3. Vælg Konfigurationsside.
    4. Tryk på Udskriv for at udskrive konfigurations- og Jetdirect-sider.
    5. Hvis du har tilsluttet printeren til et netværk, kan du finde IP-adressen på Jetdirect-siden.
      • IPv4: Hvis IP-adressen er 0.0.0.0 eller 192.0.0.192 eller 169.254.x.x, skal du konfigurere IP-adressen manuelt. Ellers er netværkskonfigurationen udført uden fejl.
      • IPv6: Hvis IP-adressen starter med "fe80:", bør printeren kunne udskrive. Ellers skal du konfigurere IP-adressen manuelt.
      Figur : Jetdirect-side

Installer softwaren

1. Luk alle programmer på computeren.
  2. Installer softwaren fra cd'en.
  3. Følg vejledningen på skærmen.
  4. Når du bliver bedt om det, skal du vælge Tilslut ved hjælp af et kabelbaseret netværk.
  5. Vælg printeren med den korrekte IP-adresse på listen over tilgængelige printere. Hvis printeren ikke står på listen, skal du manuelt indtaste printerens IP-adresse, værtsnavn eller hardwareadresse.
  6. I slutningen af installationen skal du klikke på knappen Udfør eller klikke på knappen Flere indstillinger for at installere mere software eller konfigurere grundlæggende digitale afsendelsesfunktioner for produktet.
  7. Udskriv en side fra et program for at sikre, at softwaren er korrekt installeret.