• Oplysning

HP LaserJet Enterprise 500 MFP M525 - Gendan standardkopiindstillinger

Gendan standardkopiindstillinger
Følg trinnene herunder for at gendanne standardkopiindstillingerne.
  bemærk:
Trinnene varierer afhængigt af kontrolpanelet.
FutureSmart 3
FutureSmart 4
FutureSmart 3
  1. På startskærmbilledet på printerens kontrolpanel skal du rulle til og trykke på knappen Administration.
  2. Åbn følgende menuer:
    • Generelle indstillinger
    • Gendan fabriksindstillinger
  3. Markér afkrydsningsfeltet Kopi, og tryk derefter på knappen Nulstil.
    En meddelelse advarer om, at det kan føre til datatab at gendanne standardindstillingerne.
  4. Tryk på knappen Nulstil for at fuldføre processen.
    Printeren genstarter automatisk, når standardindstillingerne er blevet gendannet.
FutureSmart 4
  1. Vælg Indstillinger på startskærmbilledet i printerens kontrolpanel.
  2. Vælg Generelt.
  3. Vælg Gendan fabriksindstillinger.
  4. Tryk på knappen Nulstil for at fuldføre processen.
    Printeren genstarter automatisk, når standardindstillingerne er blevet gendannet.