• Oplysning

HP LaserJet, HP PageWide Enterprise, HP OfficeJet Enterprise - Valg af papirtype (Windows)

Valg af papirtype (Windows)
  1. Vælg indstillingen Udskriv i softwareprogrammet.
  2. Vælg printeren på listen over printere, og vælg derefter knappen Egenskaber eller knappen Indstillinger for at åbne printerdriveren.
      bemærk:
    Navnet på knappen varierer for forskellige softwareprogrammer.
      bemærk:
    I Windows 10, 8.1 og 8 har disse programmer et andet layout med andre funktioner i forhold til de nedenfor beskrevne. For at åbne udskrivningsfunktionen fra en app på startskærmen skal du gøre følgende:
    Windows 10: Vælg Udskriv, og vælg derefter printeren.
    Windows 8.1 eller 8: Vælg Enheder, vælg Udskriv, og vælg derefter printeren.
    Til HP PCL-6 V4-driveren downloader HP AiO Printer Remote-programmet ekstra driverfunktioner, når Flere indstillinger vælges.
  3. Vælg fanen Papir/Kvalitet.
  4. På rullelisten Papirtype skal du vælge indstillingen Flere....
  5. Udvid listen med indstillinger for Typen er: .
  6. Udvid den kategori af papirtyper, der bedst beskriver dit papir.
  7. Vælg indstillingen for den type papir, du bruger, og vælg knappen OK.
  8. Vælg knappen OK for at lukke dialogboksen Dokumentegenskaber. I dialogboksen Udskriv skal du vælge knappen OK for at udskrive jobbet.
    Hvis bakken skal konfigureres, vises en konfigurationsmeddelelse på printerens kontrolpanel.
  9. Læg papir i bakken med den angivne type og det angivne format, og luk derefter bakken.
  10. Vælg knappen OK for at acceptere den registrerede type og det registrerede format, eller vælg knappen Rediger for at vælge et andet papirformat eller en anden papirtype.
  11. Vælg den korrekte type og det korrekte format, og vælg derefter knappen OK eller Udført.