• Oplysning

HP LaserJet Enterprise, HP PageWide Enterprise - Gem udskriftsjob på printeren til udskrivning senere eller til privat udskrivning

Indledning
Følgende oplysninger indeholder procedurer for oprettelse og udskrivning af dokumenter, der er gemt på printeren. Disse job kan udskrives på et senere tidspunkt eller privat.
Opret et lagret job (Windows)
Lagring af job på printeren til privat eller forsinket udskrivning.
  1. Vælg indstillingen Udskriv i softwareprogrammet.
  2. Vælg printeren på listen over printere, og vælg derefter Egenskaber eller Indstillinger (alt efter program).
      bemærk:
    Navnet på knappen varierer for forskellige softwareprogrammer.
      bemærk:
    I Windows 10, 8.1 og 8 har disse programmer et andet layout med andre funktioner i forhold til de nedenfor beskrevne. For at åbne udskrivningsfunktionen fra en app på startskærmen skal du gøre følgende:
    Windows 10: Vælg Udskriv, og vælg derefter printeren.
    Windows 8.1 eller 8: Vælg Enheder, vælg Udskriv, og vælg derefter printeren.
    Til HP PCL-6 V4-driveren downloader HP AiO Printer Remote-programmet ekstra driverfunktioner, når Flere indstillinger vælges.
  3. Klik på fanen Joblagring.
  4. Vælg en indstilling af typen Joblagringstilstand.
    • Korrektur og tilbageholdelse: Udskriv og korrekturlæs et eksemplar af jobbet,og udskriv derefter flere eksemplarer.
    • Personligt job: Jobbet udskrives ikke, før du anmoder om det på printerens kontrolpanel. I denne joblagringstilstand kan du vælge en af indstillingerne under Gør jobbet privat/sikkert. Hvis du tildeler et personligt identifikationsnummer (PIN) til jobbet, skal du angive det påkrævede PIN på kontrolpanelet. Hvis du krypterer jobbet, skal du angive adgangskoden på kontrolpanelet. Udskriftsjobbet slettes fra hukommelsen, når det er udskrevet, og går tabt, hvis printeren mister strøm.
    • Hurtig kopi: Udskriv det ønskede antal kopier af et job, og gem derefter en kopi af jobbet i printerens hukommelse, så du kan udskrive det igen senere.
    • Lagret job: Gem et job i printeren, og lad andre brugere udskrive jobbet når som helst. I denne joblagringstilstand kan du vælge en af indstillingerne under Gør jobbet privat/sikkert. Hvis du tildeler et personligt identifikationsnummer (PIN) til jobbet, skal personen, der udskriver jobbet, angive den påkrævede PIN-kode på kontrolpanelet. Hvis du krypterer jobbet, skal personen, der udskriver jobbet, angive adgangskoden på kontrolpanelet.
  5. Hvis du vil bruge et brugerdefineret brugernavn eller jobnavn,skal du klikke på knappen Brugerdefineret og derefter indtaste brugernavnet eller jobnavnet.
    Vælg,hvilken indstilling der skal bruges,hvis et andet lagret job allerede har det pågældende navn:
    • Brug jobnavn + (1-99): Føjer et unikt tal til slutningen af jobnavnet.
    • Erstat eksisterende fil: Overskriver det eksisterende lagrede job med det nye.
  6. Klik på knappen OK for at lukke dialogboksen Dokumentegenskaber. Klik på knappen Udskriv i dialogboksen Udskriv for at udskrive jobbet.
Opret et gemt job (macOS)
Lagring af job på printeren til privat eller forsinket udskrivning.
  1. Klik på menuen Filer,og klik derefter på Udskriv.
  2. Vælg printeren i menuen Printer.
  3. Som standard viser printerdriveren menuen Kopier og sider. Åbn rullelisten i menuen,og klik derefter på menuen Joblagring.
  4. På rullelisten Tilstand skal du vælge typen af det lagrede job.
    • Korrektur og tilbageholdelse: Udskriv og korrekturlæs et eksemplar af jobbet,og udskriv derefter flere eksemplarer.
    • Personligt job: Jobbet udskrives ikke, før du anmoder om det på printerens kontrolpanel. Hvis jobbet har et personligt identifikationsnummer (PIN), skal du angive den påkrævede PIN-kode på kontrolpanelet. Udskriftsjobbet slettes fra hukommelsen, når det er udskrevet, og går tabt, hvis printeren mister strøm.
    • Hurtig kopi: Udskriv det ønskede antal kopier af et job, og gem derefter en kopi af jobbet i printerens hukommelse, så du kan udskrive det igen senere.
    • Lagret job: Gem et job i printeren, og lad andre brugere udskrive jobbet når som helst. Hvis jobbet har et personligt identifikationsnummer (PIN), skal personen, der udskriver jobbet, angive den påkrævede PIN-kode på kontrolpanelet.
  5. Hvis du vil bruge et brugerdefineret brugernavn eller jobnavn,skal du klikke på knappen Brugerdefineret og derefter indtaste brugernavnet eller jobnavnet.
    Vælg,hvilken indstilling der skal bruges,hvis et andet lagret job allerede har det pågældende navn.
    • Brug jobnavn + (1-99): Føjer et unikt tal til slutningen af jobnavnet.
    • Erstat eksisterende fil: Overskriver det eksisterende lagrede job med det nye.
  6. Hvis du har valgt indstillingen Lagret job eller Personligt job i trin 3, kan du beskytte jobbet med en PIN-kode. Indtast et 4-cifret tal i feltet Brug PIN-kode til udskrivning. Hvis andre forsøger at udskrive jobbet, bliver de bedt om at indtaste denne PIN-kode.
  7. Klik på knappen Udskriv for at behandle jobbet.
Udskrivning af et gemt job
Brug nedenstående procedure til at udskrive et job, der er gemt i printerens hukommelse.
  bemærk:
Trinnene varierer afhængigt af typen af kontrolpanel.
FutureSmart 3
FutureSmart 4
FutureSmart 3
  1. På startskærmbilledet på printerens kontrolpanel skal du rulle til og vælge Hent fra enhedshukommelse.
  2. Vælg den mappe, hvor dokumentet er gemt, og vælg derefter dokumentet.
  3. Hvis dokumentet er privat, skal du indtaste den firecifrede PIN-kode i feltet Adgangskode og derefter vælge OK.
  4. Vælg knappen Start for at udskrive filen.
FutureSmart 4
  1. Vælg Udskriv fra startskærmbilledet på printerens kontrolpanel, og vælg derefter Udskriv fra joblagring.
  2. Vælg Vælg for at få vist jobmapperne, og vælg derefter den mappe, hvor jobbet er gemt.
  3. Marker afkrydsningsfeltet ud for det eller de dokumenter, du gerne vil udskrive, og tryk derefter på Udført.
  4. Hvis dokumentet er privat, skal du indtaste den firecifrede PIN-kode i feltet PIN-kode eller adgangskode og derefter trykke på OK.
  5. Hvis du vil justere antallet af kopier, skal du trykke på feltet Kopiantal til venstre for knappen Udskriv. Når tastaturet vises, skal du vælge antallet af kopier og derefter trykke på knappen Luk for at lukke tastaturet.
  6. Tryk på Udskriv for at udskrive dokumentet.
Sletning af et gemt job
Brug nedenstående procedure til at slette et job, der er gemt i printerens hukommelse.
FutureSmart 3
  1. Fra startskærmbilledet på printerens kontrolpanel skal du vælge Hent fra enhedshukommelse.
  2. Vælg navnet på den mappe, hvor jobbet er gemt.
  3. Vælg jobnavn.
  4. Hvis jobbet er privat eller krypteret, skal du indtaste PIN-koden eller adgangskoden.
  5. Vælg knappen Slet.
FutureSmart 4
  1. Tryk på Fax på startskærmbilledet på printerens kontrolpanel.
  2. Vælg Udskriv fra Joblagring.
  3. Vælg Vælg for at få vist jobmapperne, og vælg derefter navnet på den mappe, hvor jobbet er gemt.
  4. Marker afkrydsningsfeltet ud for navnet på det job, du vil slette.
  5. Vælg ikonet Papirkurv for at slette jobbet. Hvis jobbet er privat, skal du indtaste PIN-koden og derefter trykke på OK.
  6. Vælg Slet job i bekræftelsesprompten.
Administration af antallet af job, printeren kan gemme
Hvis du sender et lagret job til printerens hukommelse, overskriver printeren alle tidligere job med det samme bruger- og jobnavn. Hvis et job ikke allerede er lagret under det samme bruger- og jobnavn, og printeren har brug for yderligere plads, sletter printeren muligvis andre lagrede job med det ældste job først. Følg denne fremgangsmåde for at ændre antallet af job, som printeren kan lagre:
FutureSmart 3
  1. På startskærmbilledet på printerens kontrolpanel skal du rulle til og vælge Administration.
  2. Åbn følgende menuer:
    • Generelle indstillinger
    • Administrer gemte job
  3. Tryk på feltet Grænse for lagring af Hurtig kopi-job, og brug derefter tastaturet til at indtaste antallet af job, printeren kan gemme.
  4. Tryk på Gem for at gemme indstillingen.
FutureSmart 4
  1. Vælg Indstillinger på startskærmbilledet i printerens kontrolpanel.
  2. Åbn følgende menuer:
    • Kopier/udskriv
    • Administrer gemte job
    • Grænse for lagring af midlertidige job
  3. Brug tastaturet til at indtaste det antal job, som printeren skal lagre.
  4. Tryk på Udført for at gemme indstillingerne.