HP LaserJet Enterprise MFP, HP OfficeJet Enterprise MFP, HP PageWide Enterprise MFP - Forbedring af scanningskvaliteten

Prøv disse få simple trin først:
  • Brug hellere flatbed-scanneren end dokumentføderen
  • Brug originaler af høj kvalitet.
  • Når du bruger dokumentføderen, skal du ilægge det oprindelige dokument i føderen korrekt ved brug af papirstyrene, så du undgår utydelige eller skæve billeder.
Gå til Hjælp til Kopi- og scanningskvalitet for at løse problemer med scanningsbilledkvalitet online.
Hvis der stadig er problemer, kan du prøve disse yderligere løsninger. Hvis de ikke løser problemet, kan du se "Forbedring af udskriftskvaliteten" for yderligere løsninger.

Kontrol af scannerglaspladen for snavs

bemærk:
Din printermodel kan være anderledes end printeren i videoen, men trinnene er de samme.
Med tiden kan der samle sig smudspletter på scannerglaspladen og den hvide plastikbagbeklædning, hvilket kan påvirke kørslen. Brug følgende procedure til at rengøre scanneren, hvis de udskrevne sider har streger, uønskede linjer, sorte prikker, dårlig udskriftskvalitet eller utydelig tekst.
  1. Tryk på strømknappen for at slukke printeren, og træk derefter netledningen ud af stikkontakten.
    Figur : Tryk på tænd/sluk-knappen for at slukke for printeren
  2. Åbn scannerlåget.
    Figur : Åbn scannerlåget
  3. Rengør scannerglaspladen (billedforklaring 1) og dokumentføderstriberne (billedforklaring 2, billedforklaring 3) med en blød klud eller svamp, som er fugtet med et glasrengøringsmiddel, der ikke ridser.
      advarsel:
    Brug ikke slibemidler, acetone, benzen, ammoniak, ethanol eller carbontetrachlorid på nogen printerdele, da disse kan beskadige printeren. Anbring ikke væsker direkte på glasset eller pladen. Der kan ske en udsivning, som kan beskadige printeren.
    bemærk:
    Hvis du har problemer med streger på kopierne, når du bruger dokumentføderen, skal du sørge for at rengøre den smalle glasstribe i venstre side af scanneren (billedforklaring 2, billedforklaring 3).
    Figur : Rengør scanneren
  4. Tør glaspladen og hvide plastikdele af med et vaskeskind eller en cellulosesvamp for at forhindre pletdannelse.
  5. Sæt netledningen i en stikkontakt, og tryk på strømknappen for at tænde for printeren.
    Figur : Tryk på tænd/sluk-knappen for at tænde printeren

Kontrollér scanningsindstillinger

Du kan justere scanningsindstillinger på printerens kontrolpanel. Indstillingerne kan variere afhængigt af typen af kontrolpanel.
bemærk:
Nogle af de scanningsindstillinger, du kan ændre fra kontrolpanelet, er standardindstillinger. Andre indstillinger påvirker kun det aktuelle job. HP anbefaler at bruge den integrerede webserver (EWS) til at konfigurere standardindstillingerne på netværkstilsluttede printere med FutureSmart 3- eller FutureSmart 4-kontrolpaneler.
FutureSmart 3
Figur : FutureSmart 3-kontrolpanel
FutureSmart 4
Figur : FutureSmart 4-kontrolpanel

Rengør opsamlingsvalserne og separationspuden i dokumentføderen

bemærk:
Din printermodel kan være anderledes end printeren i videoen, men trinnene er de samme.
Følg disse trin, hvis de udskrevne sider har tonersnavs, eller hvis de er skæve:
  1. Løft låsen til dokumentføderen
    Figur : Løft låsen
  2. Åbn dækslet til dokumentføderen.
    Figur : Åbn dækslet til dokumentføderen
  3. Fjern alt synligt støv og fnug fra valserne og separationspuden ved brug af trykluft eller en ren fnugfri klud fugtet med varmt vand.
    bemærk:
    Løft valseenheden, så du kan rengøre den anden valse.
    Figur : Rengør dokumentføderen
  4. Luk dækslet til dokumentføderen.
    bemærk:
    Kontrollér, at låsen øverst på dækslet til dokumentføderen er lukket.
    Figur : Luk dækslet til dokumentføderen
Hvis problemet ikke er løst, skal du kontrollere separatorfjederen til dokumentføder og valser for skader eller slid, og udskifte dem, hvis det er nødvendigt.
bemærk:
Nye valser har en grov overflade. Efterhånden som valserne slides, bliver de glatte.