HP LaserJet Enterprise - Løsning af generelle USB-problemer

Konfiguration af indstillingen for dvale

Hvis du har tilsluttet printeren direkte til en computer, skal du konfigurere følgende indstilling, så produktet vækkes fra dvaletilstand, hver gang du indsætter et USB-flashdrev.
bemærk:
Trinnene varierer afhængigt af typen af kontrolpanel.
FutureSmart 3
FutureSmart 4
FutureSmart 3
  1. På startskærmbilledet på printerens kontrolpanel skal du rulle til og vælge knappen Administration.
  2. Åbn følgende menuer:
    • Generelle indstillinger
    • Energiindstillinger
    • Indstillinger for dvaletimer
  3. I listen Aktivér/tænd automatisk ved disse hændelser skal du vælge indstillingen Alle hændelser og derefter vælge knappen Gem.
FutureSmart 4
  1. Vælg Indstillinger på startskærmbilledet i printerens kontrolpanel.
  2. Åbn følgende menuer:
    • Generelt
    • Energiindstillinger
    • Dvaleindstillinger
  3. Marker afkrydsningsfeltet for Dvale/Auto fra efter inaktivitet, og marker derefter afkrydsningsfeltet for Auto fra efter dvale.
  4. Vælg HP Auto fra/Auto til (Vækning ved de fleste hændelser), og vælg derefter Udført for at gemme indstillingen.

Kontrollér kablet

Hvis du har tilsluttet printeren direkte til en computer, skal du kontrollere kablet.
  • Kontrollér, at kablet er sluttet til computeren og printeren.
  • Kontroller, at kablet ikke er længere end 2 m. Prøv at bruge et kortere kabel.
  • Kontrollér, at kablet fungerer korrekt ved at slutte det til en anden printer. Udskift om nødvendigt kablet.