HP LaserJet Enterprise MFP - Sortere et kopijob

Sortere et kopijob

Du kan kopiere og udskrive et eller flere sæt af et dokument med hvert sæt arrangeret i korrekt fortløbende rækkefølge.
bemærk:
Trinnene varierer afhængigt af typen af kontrolpanel.
FutureSmart 3
FutureSmart 4
FutureSmart 3
  1. Vælg knappen Kopi på startskærmbilledet på printerens kontrolpanel.
  2. Vælg knappen Sortering.
  3. Vælg knappen for indstillingen Sortering aktiveret (sæt i siderækkefølge), og vælg derefter knappen OK.
  4. Vælg knappen Start.
FutureSmart 4
  1. Tryk på Kopi på startskærmbilledet på printerens kontrolpanel.
  2. Vælg Indstillinger i nederste venstre hjørne, og vælg derefter Sortering på listen Indstillinger.
  3. Vælg Sortering til, hvis det ikke allerede er valgt.
  4. Hvis du vil justere antallet af kopier, skal du trykke på feltet Kopiantal til venstre for knappen Kopi. Når tastaturet vises, skal du indtaste antallet af kopier. Tryk på knappen Luk for at lukke tastaturet.
  5. Tryk på Kopi for at starte kopieringen.