• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

HP Color LaserJet Pro - Løsning af problemer med farveudskriftskvalitet

Indledning
Brug oplysningerne nedenfor til at fejlfinde problemer med udskrifts-, billed- og farvekvalitet på HP Color LaserJet Pro-printere. For mono (sort-hvide) HP LaserJet Pro-printere skal du gå til Løsning af problemer med sort-hvid udskriftskvalitet.
Fejlfindingstrinnene kan hjælpe med at løse følgende fejl:
  • Tomme sider
  • Sorte sider
  • Farver, der ikke er justerede
  • Krøllet papir
  • Mørke eller lyse striber
  • Mørke eller lyse streger
  • Sløret udskrift
  • Grå baggrund eller mørk udskrift
  • Lys udskrift
  • Løs toner
  • Manglende toner
  • Spredte tonerpletter
  • Forvredne billeder
  • Udtværing
  • Streger