HP LaserJet Enterprise MFP M725 - Tjekliste for problemløsning

Tjekliste for problemløsning
Følg nedenstående trin for at forsøge at løse et problem med printeren.
  1. Hvis kontrolpanelet er tomt eller sort, skal du udføre disse trin:
    1. Kontroller strømkablet.
    2. Kontroller, at produktet er tændt.
    3. Sørg for, at netspændingen er korrekt i forhold til printerens strømkonfiguration (se efter spændingskrav på etiketten bag på printeren). Hvis du bruger en stikdåse, og dens spændingsområde ligger uden for specifikationerne, skal printeren tilsluttes direkte til stikkontakten. Hvis det allerede er tilsluttet et stik, skal du prøve en anden stikkontakt.
    4. Hvis ingen af disse forholdsregler genopretter strømforsyningen, skal du kontakte HP Kundeservice.
  2. Kontrolpanelet bør vise klar-tilstand. Hvis der vises en fejlmeddelelse, skal du følge instruktionerne på kontrolpanelet for at afhjælpe fejlen.
  3. Kontroller ledningsføringen.
    1. Kontrollér kabelforbindelsen mellem printeren og computeren eller netværksporten. Kontrollér, at kablet er forsvarligt tilsluttet.
    2. Sørg for, at selve kablet ikke er defekt, ved om muligt at bruge et andet kabel.
    3. Kontroller netværksforbindelsen.
  4. Sørg for, at det valgte papirformat og den valgte papirtype opfylder specifikationerne. Åbn desuden menuen Bakker på printerens kontrolpanel, og kontrollér, at bakken er konfigureret korrekt for papirtypen og -formatet.
  5. Udskriv en konfigurationsside ved hjælp af trinnene nedenfor.
      bemærk:
    Trinnene varierer afhængigt af kontrolpanelet.
    FutureSmart 3
    FutureSmart 4
    FutureSmart 3
    1. På startskærmbilledet på printerens kontrolpanel skal du rulle til og trykke på knappen Administration.
    2. Åbn følgende menuer:
      • Rapporter
      • Konfig.-/statussider
    3. Tryk på menupunktet Konfigurationsside for at markere det.
    4. Tryk på knappen Udskriv for at udskrive konfigurationssiden.
        bemærk:
      Hvis printeren er tilsluttet et netværk, udskrives der også en HP Jetdirect-side.
    FutureSmart 4
    1. På startskærmbilledet på printerens kontrolpanel skal du rulle til og vælge Rapporter.
    2. Vælg Konfiguration/statussider.
    3. Vælg Konfigurationsside.
    4. Vælg Udskriv for at udskrive konfigurationssiden.
        bemærk:
      Hvis printeren er tilsluttet et netværk, udskrives der også en HP Jetdirect-side.
    Hvis siden ikke udskrives, skal du kontrollere, at mindst én bakke indeholder papir.
    Hvis papiret sætter sig fast i printeren, skal du følge instruktionerne på kontrolpanelet for at afhjælpe papirstoppet.
    Hvis siden ikke udskrives korrekt, kan du kontakte HP Customer Care.
    Hvis siden udskrives korrekt, skyldes problemet sikkert den computer, som du bruger, printerdriveren eller programmet.
  6. Kontrollér, at du har installeret printerdriveren for denne printer. Kontrollér programmet for at sikre, at du bruger den printerdriver, der er beregnet til printeren. Printerdriveren findes på den cd, der fulgte med printeren. Du kan også downloade printerdriveren fra HP's websted.
  7. Udskriv et kort dokument fra et andet program, der tidligere har fungeret. Hvis denne løsning fungerer, findes problemet i programmet. Hvis denne løsning ikke fungerer (dokumentet udskrives ikke), skal du udføre disse trin:
    1. Prøv at udskrive jobbet fra en anden computer, der har printersoftwaren installeret.
    2. Hvis du har tilsluttet printeren til et netværk, skal du tilslutte printeren direkte til en computer med et USB-kabel. Omdiriger printeren til den rigtige port, eller installer softwaren igen og vælg den nye tilslutningstype, du bruger.
        bemærk:
      Printeren leveres med USB-porten deaktiveret. Hvis du vil aktivere USB-porten og bruge den til at teste forbindelsen til printeren, skal du sørge for, at printeren er i klar-tilstand.
  8. Printerfirmwaren skal muligvis opgraderes. Du finder software- og firmwareopgraderinger samt installationsanvisninger for denne printer på www.hp.com/support/ljMFPM725series. Klik på Drivere, software og firmware, vælg dit operativsystem, og vælg derefter den ønskede download for printeren.