HP LaserJet Enterprise 700 color MFP M775 - Bakke 1

Bakkekapacitet og papirretning
Undgå at overfylde bakkerne, da dette kan medføre papirstop. Sørg for, at det øverste af stakken er under indikatoren for fuld bakke. Ved brug af kort/smalt og kraftigt/blankt papir skal der kun fyldes papir i til mindre end halvdelen af indikatoren for fuld bakke.
Kapacitet i bakke 1
Papirtype
Specifikationer
Antal
Papir
Område:
60 g/m2 bankpost til 220 g/m2 bankpost
Maksimal stablehøjde: 10 mm
Svarende til 100 ark 75 g/m2 bankpost
Konvolutter
Mindre end 60 g/m2 bankpost til 90 g/m2 bankpost
Op til 10 konvolutter
Etiketter
Maksimum: Tykkelse på 0,102 mm
Maksimal stablehøjde: 10 mm
Transparenter
Minimum: Tykkelse på 0,102 mm
Maksimal stablehøjde: 10 mm
Op til 50 ark
Blankt papir
Område:
105 g/m2 bankpost til 220 g/m2 bankpost
Maksimal stablehøjde: 10 mm
Op til 50 ark
Papirretning for bakke 1
Papirtype
Billedretning
Duplekstilstand
Sådan ilægges papir
Fortrykt, forhullet eller brevpapir
Stående
1-sidet udskrivning
Forside nedad
Øverste kant mod printerens bagende
Automatisk 2-sidet udskrivning
Forside opad
Øverste kant mod printerens bagende
Fortrykt eller brevpapir
Liggende
1-sidet udskrivning:
Forside nedad
Øverste kant mod printerens bagende
Automatisk 2-sidet udskrivning
Forside opad
Øverste kant mod printerens bagende
Konvolutter
Kort kant på konvolutten indføres i printeren
1-sidet udskrivning
Forside nedad
Øverste kant mod printerens bagende
Opfyldning af bakke 1
  advarsel:
Hvis du vil undgå papirstop, må du aldrig lægge papir i eller fjerne papir fra bakke 1 under udskrivning.
  1. Åbn bakke 1.
  2. Træk bakkeforlængeren ud for at understøtte papiret.
  3. Læg papir i bakken.
      bemærk:
    For at få den bedste udskriftskvalitet anbefaler HP, at du lægger papiret i med den lange ende først.
  4. Kontroller, at stakken er placeret under tapperne på papirstyrene og ikke når op over indikatorerne for papirniveau.
  5. Tilpas sidestyrene, så de rører papirstakken let uden at bøje den.
Automatisk papirregistrering (autoregistreringstilstand)
Den automatiske papirtypeføler fungerer, når en bakke er konfigureret til indstillingen Enhver type eller Almindeligt.
Når printeren har opsamlet papiret fra bakken, kan den registrere overheadtransparenter, papirvægt og blankhedsniveau.
Hvis du vil have mere kontrol, skal du vælge en bestemt papirtype til jobbet eller konfigurere bakken til en bestemt papirtype.
Indstillinger for automatisk registrering
Du kan konfigurere indstillingerne for autoregistrering ved at følge trinnene nedenfor.
  bemærk:
Trinnene varierer afhængigt af kontrolpanelet.
FutureSmart 3
FutureSmart 4
FutureSmart 3
  1. På startskærmbilledet på printerens kontrolpanel skal du rulle til og trykke på Administration.
  2. Åbn følgende menuer:
    • Generelle indstillinger
    • Udskriftskvalitet
    • Indstillinger for automatisk registrering
  3. Vælg en af autoregistreringstilstandene.
    Fuld registrering (kun bakke 1)
    For hvert ark papir printeren samler op fra bakken, registrerer den let papir, almindeligt papir, kraftigt papir, blankt papir, groft papir og transparenter.
    Udvidet registrering
      bemærk:
    Dette er standardindstillingen for alle bakker.
    For de første ark papir printeren samler op fra bakken, registrerer den let papir, almindeligt papir, kraftigt papir, blankt papir, groft papir og transparenter. Printeren antager, at resten af siderne er af samme type.
    Kun transparent
    Printeren skelner mellem transparenter og ikke-transparenter. Denne indstilling giver den hurtigste udskrivning, men den kan samtidig give en dårligere udskriftskvalitet for nogle papirtyper.
FutureSmart 4
  1. Åbn menuen Indstillinger på startskærmbilledet på printerens kontrolpanel.
  2. Åbn følgende menuer:
    • Kopier/udskriv
    • Udskriftskvalitet
    • Indstillinger for automatisk registrering
  3. Vælg en af autoregistreringstilstandene.
    Registrer hver side
    For hvert ark papir printeren samler op fra bakken, registrerer den let papir, almindeligt papir, kraftigt papir, blankt papir, groft papir og transparenter.
    Registrer første side
    For det første ark papir printeren samler op fra bakken, registrerer den let papir, almindeligt papir, kraftigt papir, blankt papir, groft papir og transparenter. Printeren antager, at resten af siderne er af samme type.
    Registrer kun transparent
    Printeren skelner mellem transparenter og ikke-transparenter.