HP LaserJet Enterprise MFP M527 - Opstilling af printeren (hardware) (f-modeller)

Dette dokument indeholder en beskrivelse af, hvordan du kan opstille de fysiske dele af printeren. Fuldfør disse trin, før du installerer printersoftwaren på computeren.
Hvis printerhardwaren allerede er sat op, skal du se afsnittet Links til instruktioner for softwareinstallation sidst i dette dokument.
Dette dokument indeholder følgende trin til opstilling af printeren:
Trin 1: Pak printeren ud
  1. Vælg et sted til placering af printeren, hvor der er overensstemmelse med følgende specifikationer:
    • Et stabilt, godt ventileret, støvfrit område beskyttet mod direkte sollys
    • Temperaturinterval: 17°-25° C
    • Luftfugtighedsinterval: 30 %-70 %
    Sørg for, at der er tilstrækkelig plads rundt om printeren, så alle dæksler og bakker kan åbnes.
      advarsel:
    Printeren vejer 23 kg. HP anbefaler, at der bruges to personer til at flytte printeren.
    Figur : Pladskrav
    Brug håndtagene i bunden af printeren til at flytte den.
    Figur : Brug håndtagene til at flytte printeren
  2. Tag HP-printeren ud af kassen, og kontrollér derefter, at indholdet stemmer overens med denne illustration.
      bemærk:
    HP anbefaler at genbruge emballagen, hvis det er muligt.
    Figur : Indholdet i kassen
  3. Fjern al tape og indpakningsmateriale fra printeren.
    Figur : Fjern tapen og emballagen
Trin 2: Tilslut netværkskablet (ekstraudstyr)
Hvis printeren skal have forbindelse til et netværk, skal du tilslutte netværkskablet nu. Hvis ikke, kan du springe dette trin over og gå til Trin 4: Tilslut netledningen, og tænd for printeren.
  advarsel:
Du må ikke tilslutte et USB-kabel nu. Hvis du vil slutte printeren til computeren med et USB-kabel, skal du tilslutte kablet, når du bliver bedt om det under softwareinstallationen.
Trin 3: Tilslut faxkablet.
Tilslut telefonledningen til fax mellem printeren og telefonstikket.
Figur : Tilslut telefonledningen til fax
Trin 4: Tilslut netledningen, og tænd for printeren
  1. Tilslut netledningen mellem printeren og en stikkontakt med jordforbindelse. Hvis du vil forhindre beskadigelse af printeren, skal du kun bruge den netledning, der fulgte med produktet.
      advarsel:
    Kontrollér, at strømforsyningen svarer til printerens spændingsangivelse. Spændingsangivelsen findes på printeretiketten. Printeren bruger enten 100-127 V eller 220-240 V og 50/60 Hz.
    Figur : Tilslut strømkablet
  2. Tænd printeren.
    Figur : Tænd på stikkontakten
  3. Vent 60 sekunder, før du fortsætter. Hvis printeren har forbindelse til et netværk, genkender netværket nu printeren og tildeler den en IP-adresse eller et værtsnavn.
  4. På kontrolpanelet skal du indstille sproget, dato- og tidsformater og tidszonen.
      bemærk:
    Til avanceret opsætning af printere, der er tilsluttet et netværk, skal du angive printerens IP-adresse i adresselinjen i en webbrowser, når installationen af softwaren er fuldført.
Trin 5: Opfyldning af bakke 2
  1. Åbn bakke 2 ved at trække den ud og løfte den lidt op for at fjerne den helt fra printeren.
      bemærk:
    Åbn ikke denne bakke, mens den er i brug.
    Figur : Åbn bakken
  2. Juster papirstyrene ved at trykke justeringslåsene sammen og skubbe styrene, så de passer til formatet på det papir, du bruger.
    Figur : Juster styrene
  3. Læg papir i bakken. Kontroller papiret for at sikre, at styrene rører stakken let uden at bøje den.
      bemærk:
    Undgå at overfylde bakken, da dette kan medføre papirstop. Sørg for, at det øverste af stakken er under indikatoren for fuld bakke.
    Figur : Ilæg papir
  4. Luk bakken.
    Figur : Luk bakken
  5. Kontrolpanelet viser bakkens papirtype og ‑format. Hvis konfigurationen ikke er korrekt, skal du ændre typen eller formatet ved at følge instruktionerne på kontrolpanelet.
Trin 6: Kontrollér printerfunktionerne
Kontrollér, at printeren fungerer, ved at følge trinnene nedenfor.
  bemærk:
Trinnene varierer afhængigt af kontrolpanelet.
FutureSmart 3
FutureSmart 4
FutureSmart 3
  1. På startskærmbilledet på printerens kontrolpanel skal du rulle til og trykke på menuen Administration.
  2. Åbn følgende menuer:
    • Rapporter
    • Konfig.-/statussider
    • Konfigurationsside
  3. Vælg Konfigurationsside.
  4. Vælg Udskriv, og tryk derefter på knappen OK for at udskrive printerkonfigurationen og Jetdirect-siderne.
  5. Hvis printeren har forbindelse til et netværk, kan du finde IP-adressen på Jetdirect-siden.
    • IPv4: Hvis IP-adressen er 0.0.0.0 eller 192.0.0.192 eller 169.254.x.x, skal du konfigurere IP-adressen manuelt. Ellers er netværkskonfigurationen udført uden fejl.
    • IPv6: Hvis IP-adressen starter med "fe80:", bør printeren kunne udskrive. Ellers skal du konfigurere IP-adressen manuelt.
    Figur : Jetdirect-side
FutureSmart 4
  1. På startskærmbilledet på printerens kontrolpanel skal du rulle til og vælge Rapporter.
  2. Vælg Konfiguration/statussider.
  3. Vælg Konfigurationsside.
  4. Vælg Udskriv for at udskrive konfigurations- og Jetdirect-sider.
  5. Hvis printeren har forbindelse til et netværk, kan du finde IP-adressen på Jetdirect-siden.
    • IPv4: Hvis IP-adressen er 0.0.0.0 eller 192.0.0.192 eller 169.254.x.x, skal du konfigurere IP-adressen manuelt. Ellers er netværkskonfigurationen udført uden fejl.
    • IPv6: Hvis IP-adressen starter med "fe80:", bør printeren kunne udskrive. Ellers skal du konfigurere IP-adressen manuelt.
    Figur : Jetdirect-side
Trin 7: Opdatér firmwaren (valgfrit, men anbefales)
HP opdaterer jævnligt funktioner, som er tilgængelige i printerens firmware. Opdatér printerens firmware for at få glæde af de nyeste funktioner.
  bemærk:
Kontakt netværksadministratoren, før du opdaterer printerens firmware.
Klik her for at få flere oplysninger om opdatering af printerens firmware vha. et USB-flashdrev eller den integrerede webserver (EWS).
Links til instruktioner for softwareinstallation
Installer printersoftwaren, når du har fuldført de foregående konfigurationstrin.
Windows: Installer printersoftwaren fra cd'en. Følg vejledningen på skærmen. Se filen med bemærkninger om installationen på printer-cd'en for en mere specifik vejledning til installation af softwaren.
OS X: Mac-computere og mobile Apple-enheder er understøttet på denne printer. Brug 123.hp.com til at downloade HP Easy Start og installere printersoftwaren.
  advarsel:
Du må ikke tilslutte et USB-kabel nu. Hvis du vil slutte printeren til computeren med et USB-kabel, skal du tilslutte kablet under softwareinstallationen.
  bemærk:
Standarddriveren til OS X 10.8 Mountain Lion og OS X 10.9 Mavericks er Apple AirPrint-driveren. Hvis du vil installere den medfølgende HP-fuldfunktionsdriver, skal du i dialogboksen Tilføj vælge HP-driveren på rullelisten Brug: .
Du kan få vist en installationsvejledning for softwaren ved at klikke på linket til computerens operativsystem og forbindelsestypen.
Windows
OS X
Installationen er fuldført. Hvis du ikke registrerede printeren under softwareinstallationen, kan du gå til www.register.hp.com for at registrere den nu.
Yderligere oplysninger
Hvis du ønsker flere oplysninger, kan du se brugervejledningen på printer-cd'en og besøge supportwebstedet for denne printer. Tryk på knappen Hjælp på printerens kontrolpanel for at få adgang til hjælpeemner.
FutureSmart 3
FutureSmart 4