HP Officejet Enterprise Color X555 - Opstilling af printeren (hardware)

bemærk:
Dette dokument er til HP Officejet Enterprise Color X555dn og X555xh.
Dette dokument indeholder en beskrivelse af, hvordan du kan opstille de fysiske dele af printeren. Fuldfør disse trin, før du installerer printersoftwaren på computeren.
Hvis printerhardwaren allerede er sat op, skal du se afsnittet Links til instruktioner for softwareinstallation sidst i dette dokument for at få hjælp til softwareinstallationen.
Dette dokument indeholder følgende trin til opstilling af printeren:
Pak printeren ud
  1. Vælg et sted til placering af printeren, hvor der er overensstemmelse med følgende specifikationer:
    • Et jævnt arbejdsområde, godt ventileret område og beskyttet mod direkte sollys
    • Temperaturinterval: 15-32,5 °C
    • Luftfugtighedsinterval: 10 %-80 %
    Sørg for, at der er tilstrækkelig plads rundt om printeren, så alle dæksler og bakker kan åbnes.
    Figur : Pladskrav
  2. Tag HP-printeren ud af kassen, og fjern derefter emballagen. Kontrollér, at indholdet stemmer overens med denne illustration.
      advarsel:
    dn-modellen vejer 21,9 kg.
    xh-modellen vejer 27,2 kg.
    HP anbefaler, at der bruges to personer til at flytte printeren.
      bemærk:
    Kun xh-modellen har en 500-arks papirfremfører (ekstrabakke 3).
    Figur : Indholdet i kassen
  3. Kun X555xh-modellen: Anbring papirføderen til 500 ark på et solid underlag, og anbring derefter forsigtigt printeren oven på papirføderen.
    Figur : Placer printeren på papirføderen
  4. Fjern den udvendige tape på printeren.
    Figur : Fjern tapen
  5. Åbn blækpatrondækslet.
    Figur : Åbn dækslet
  6. Fjern den indvendige emballage fra dækslet.
    Figur : Fjern forsendelsesemballagen
Indsæt blækpatronerne
  1. Tag de nye blækpatroner ud af emballagen. Undgå at berøre de guldfarvede metalkontakter på blækpatronen. Fingeraftryk på kontakterne kan give problemer med udskriftskvaliteten.
    Figur : Pak blækpatronerne ud
  2. Indsæt hver patron i åbningen med den tilsvarende farve i printeren.
    Figur : Indsæt blækpatronerne
  3. Skub patronen ind, til den klikker på plads.
    Figur : Skub hver patron ind
  4. Luk blækpatrondækslet.
    Figur : Luk dækslet
Opfyldning af bakke 2
  bemærk:
Benyt også denne fremgangsmåde til at ilægge papir i bakke 3 på X555xh-modellen.
  1. Åbn bakke 2. Fjern papemballagen.
    Figur : Fjern emballagen fra bakken
  2. Åbn papirlængde- og breddestyrene.
    Figur : Justér papirstyrene
  3. Læg papiret i bakken, og kontroller, at det ligger fladt i alle fire hjørner.
      bemærk:
    Placer papiret i bakken med den side, der skal udskrives på, opad.
    Figur : Læg papir i bakken
  4. Skub papirbreddestyrene i siderne, så de justeres med markeringerne for papirformatet i bunden af bakken. Skub det forreste papirlængdestyr, så det skubber papirstakken mod den bageste del af bakken.
    Figur : Juster styrene
  5. Skub bakken ind i printeren.
    Figur : Luk bakken
Tilslut netværkskablet (ekstraudstyr)
Hvis printeren skal have forbindelse til et netværk, skal du tilslutte netværkskablet nu. Hvis ikke, kan du springe dette trin over og gå til afsnittet Tilslut netledningen, og tænd for printeren i dette dokument.
  advarsel:
Du må ikke tilslutte et USB-kabel nu. Hvis du vil slutte printeren til computeren med et USB-kabel, skal du tilslutte kablet, når du bliver bedt om det under softwareinstallationen.
Figur : Tilslut netværkskablet
Tilslut netledningen, og tænd for printeren
Figur : Slå strømmen til, og tænd for printeren
  1. Forbind netledningen til printeren. Hvis du vil forhindre beskadigelse af printeren, skal du kun bruge den netledning, der fulgte med produktet.
  2. Sæt netledningen i en stikkontakt med jordforbindelse.
      advarsel:
    Kontrollér, at strømforsyningen svarer til printerens spændingsangivelse. Spændingsangivelsen findes på printeretiketten. Printeren bruger enten 100-127 V eller 220-240 V og 50/60 Hz.
  3. Tænd printeren.
    Vent 60 sekunder, før du fortsætter. Hvis printeren har forbindelse til et netværk, genkender netværket nu printeren og tildeler den en IP-adresse eller et værtsnavn.
  4. På kontrolpanelet skal du indstille sprog, dato- og tidsformater samt tidszone. Når startskærmbilledet vises, skal du trykke på Startopsætning og aktivere grundlæggende printerfunktioner.
    Til avanceret opsætning af printere, der er tilsluttet et netværk, skal du angive printerens IP-adresse i adresselinjen i en webbrowser, når installationen af softwaren er fuldført. Hvis du vil finde IP-adressen, skal du gøre et af følgende:
      bemærk:
    Trinnene til at finde printeren IP-adresse varierer afhængigt af typen af kontrolpanel. Se tabellen i trin 5 for at bestemme dit kontrolpanels type.
    • FutureSmart 3: Tryk på knappen Netværk på printerens kontrolpanel.
    • FutureSmart 4: Tryk på ikonet Oplysninger på printerens kontrolpanel, og tryk derefter på knappen Netværk .
  5. Hvis printeren er tilsluttet med et USB-kabel, kræver softwareinstallationsprocessen, at printeren tændes og er i Klar-tilstand. Følg trinnene nedenfor for at konfigurere indstillingen Vækning/auto til, så printeren aktiveres fra dvaletilstand under softwareinstallationsprocessen:
      bemærk:
    Trinnene varierer afhængigt af typen af kontrolpanel.
    FutureSmart 3
    FutureSmart 4
    FutureSmart 3
    1. På startskærmbilledet på printerens kontrolpanel skal du rulle til og trykke på knappen Administration.
    2. Vælg menuen Generelle indstillinger.
    3. Tryk på menupunktet Energiindstillinger.
    4. Tryk på menupunktet Aktivér/tænd automatisk ved disse hændelser.
    5. Tryk på menupunktet Alle hændelser.
    FutureSmart 4
    Som standard vil printere med FutureSmart 4 vågne fra dvaletilstand under softwareinstallationsprocessen.
Kontrollér, at printeren fungerer
Gennemfør nedenstående trin for at kontrollere, at printeren kan udskrive.
  bemærk:
Trinnene varierer afhængigt af kontrolpanelet.
FutureSmart 3
FutureSmart 4
FutureSmart 3
  1. På startskærmbilledet på printerens kontrolpanel skal du rulle til og trykke på knappen Administration.
  2. Åbn følgende menuer:
    • Rapporter
    • Konfig.-/statussider
  3. Tryk på menupunktet Konfigurationsside for at markere det.
  4. Tryk på knappen Udskriv for at udskrive konfigurations- og Jetdirect-siderne.
      bemærk:
    Hvis du har planer om at bruge printeren på et netværk, skal du gemme disse sider. Jetdirect-siden indeholder printerens IP-adresse.
  5. Hvis du har tilsluttet printeren til et netværk, kan du finde IP-adressen på Jetdirect-siden.
    • IPv4: Hvis IP-adressen er 0.0.0.0 eller 192.0.0.192 eller 169.254.x.x, skal du konfigurere IP-adressen manuelt. Ellers er netværkskonfigurationen udført uden fejl.
    • IPv6: Hvis IP-adressen starter med "fe80:", bør printeren kunne udskrive. Ellers skal du konfigurere IP-adressen manuelt.
    Figur : Jetdirect-side
FutureSmart 4
  1. På startskærmbilledet på printerens kontrolpanel skal du rulle til og vælge Rapporter.
  2. Vælg Konfiguration/statussider.
  3. Vælg Konfigurationsside.
  4. Vælg Udskriv for at udskrive konfigurations- og Jetdirect-sider.
  5. Hvis printeren har forbindelse til et netværk, kan du finde IP-adressen på Jetdirect-siden.
    • IPv4: Hvis IP-adressen er 0.0.0.0 eller 192.0.0.192 eller 169.254.x.x, skal du konfigurere IP-adressen manuelt. Ellers er netværkskonfigurationen udført uden fejl.
    • IPv6: Hvis IP-adressen starter med "fe80:", bør printeren kunne udskrive. Ellers skal du konfigurere IP-adressen manuelt.
    Figur : Jetdirect-side
Opdatér firmwaren (valgfrit, men anbefales)
HP opdaterer jævnligt funktioner, som er tilgængelige i printerens firmware. Opdatér printerens firmware for at få glæde af de nyeste funktioner.
  bemærk:
Kontakt netværksadministratoren, før du opdaterer printerens firmware.
Klik her for at få flere oplysninger om opdatering af printerens firmware vha. et USB-flashdrev eller den integrerede webserver (EWS).
Links til instruktioner for softwareinstallation
Installer printersoftwaren, når du har fuldført de foregående konfigurationstrin.
Windows: Installer printersoftwaren fra cd'en.
Mac: Der medfølger ikke installationsprogram til Mac på software-cd'en. Trinene til at downloade Mac-installationssoftwaren er følgende:
  1. Vælg Supportindstillinger.
  2. Vælg Drivere, Software og firmware under Downloadindstillinger.
  3. Vælg operativsystemversionen, og klik på DOWNLOAD.
  advarsel:
Du må ikke tilslutte et USB-kabel nu. Hvis du vil slutte printeren til computeren med et USB-kabel, skal du tilslutte kablet under softwareinstallationen.
Du kan få vist en installationsvejledning for softwaren ved at klikke på linket til computerens operativsystem og forbindelsestypen.
Windows
Mac OS X