HP LaserJet Enterprise MFP, HP PageWide Enterprise MFP - Konfigurere fax

Indledning
Disse oplysninger gælder for fax- og Flow-modeller eller andre printere, når der er installeret valgfrit analogt faxekstraudstyr. Før du fortsætter, skal du tilslutte printeren til en telefonlinje (til analog fax) eller til en faxtjeneste på internettet eller et netværk.
Opsætning af fax ved hjælp af printerens kontrolpanel
  bemærk:
Trinnene varierer afhængigt af typen af kontrolpanel.
FutureSmart 3
FutureSmart 4
FutureSmart 3
  1. På startskærmbilledet på printerens kontrolpanel skal du rulle til og vælge Administration.
  2. Åbn følgende menuer:
    • Faxindstillinger
    • Faxafsendelsesindstillinger
    • Opsætning af faxafsendelse
    • Guiden Faxopsætning
      bemærk:
    Hvis menuen Faxindstillinger ikke vises på menulisten, kan LAN- eller internetfax være aktiveret. Når LAN- eller internetfax er aktiveret, slås det analoge faxtilbehør fra, og menuen Faxindstillinger vises ikke. Der kan kun være aktiveret én faxfunktion ad gangen, enten LAN-fax, analog fax eller internetfax. Hvis du vil bruge analog fax, når LAN-fax er aktiveret, kan du bruge HP's integrerede webserver til at deaktivere LAN-fax.
  3. Følg anvisningerne i guiden Faxopsætning for at konfigurere de ønskede indstillinger.
FutureSmart 4
  1. På startskærmbilledet på printerens kontrolpanel skal du vælge Indstillinger og derefter vælge Fax.
      bemærk:
    Hvis menuen Fax ikke vises på menulisten, er LAN- eller internetfax muligvis aktiveret. Hvis LAN- eller internetfax er aktiveret, deaktiveres det analoge faxtilbehør, og menuen Fax vises ikke. Der kan kun være aktiveret én faxfunktion ad gangen, enten LAN-fax, analog fax eller internetfax. Hvis du vil bruge analog fax, når LAN-fax er aktiveret, kan du bruge HP's integrerede webserver til at deaktivere LAN-fax.
  2. Kontrollér, at Opsætning af internt faxmodem viser, at det er konfigureret. Hvis det ikke er konfigureret, skal du vælge Opsætning af internt faxmodem nu og angive indstillingerne.
  3. Vælg hvert af de følgende menupunkter, og angiv de indstillinger, der er vist i højre side af skærmbilledet. Vælg Udført for de enkelte indstillinger, hvis du bliver bedt om.
    • Faxafsendelsesindstillinger
    • Faxmodtagelse - indstillinger
    • Videresendelse af fax