• Oplysning
    Velkommen Samsung Printer Kunder

Har du brug for support til din Samsung printer? HP er her for at hjælpe! Flere oplysninger

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

HP LaserJet Enterprise MFP, HP PageWide Enterprise MFP - Opsæt faktureringskoder

Opsæt faktureringskoder
Når indstillingen for takstkoder er aktiveret, bliver brugeren bedt om at indtaste et nummer ved afsendelse af en fax. Dette nummer placeres i takstkoderapporten. Hvis du vil have vist takstkoderapporten, kan du enten udskrive den eller søge i den ved hjælp af et program.
Takstkoder er som standard deaktiveret. Benyt nedenstående fremgangsmåde for at aktivere takstkoder.
  bemærk:
Trinnene varierer afhængigt af typen af kontrolpanel.
FutureSmart 3
FutureSmart 4
FutureSmart 3
  1. På startskærmbilledet på printerens kontrolpanel skal du rulle til og trykke på knappen Administration.
  2. Åbn følgende menuer:
    • Faxindstillinger
    • Faxafsendelsesindstillinger
    • Opsætning af faxafsendelse
    • Takstkoder
  3. Tryk på indstillingen Aktivér faktureringskoder for at aktivere faktureringskoder.
      bemærk:
    Hvis du vil deaktivere faktureringskoder, skal du fravælge funktionen Aktivér faktureringskoder, trykke på knappen Gem og derefter springe de resterende trin over.
    Hvis du vil lade brugerne redigere faktureringskoderne, skal du markere feltet Rediger faktureringskoder.
  4. Tryk på feltet Standardfaktureringskode for at åbne tastaturet.
  5. Indtast faktureringskoden, og tryk derefter på knappen OK.
  6. Tryk på feltet Minimumslængde for at åbne tastaturet.
  7. Skriv det mindste antal cifre, der skal være i faktureringskoden, og tryk derefter på knappen OK.
  8. Tryk på knappen Gem.
FutureSmart 4
  1. Vælg Indstillinger på startskærmbilledet i printerens kontrolpanel.
  2. Åbn følgende menuer:
    • Fax
    • Faxafsendelsesindstillinger
    • Indstillinger for faktureringskode
  3. Vælg indstillingen Aktivér faktureringskoder for at aktivere faktureringskoder.
      bemærk:
    Hvis du vil deaktivere faktureringskoder, skal du fravælge funktionen Aktivér faktureringskoder, vælge Udført og derefter springe de resterende trin over.
    Hvis du vil lade brugerne redigere faktureringskoderne, skal du markere feltet Rediger faktureringskoder.
  4. Vælg feltet Minimumslængde for at åbne tastaturet.
  5. Skriv det mindste antal cifre, der skal være i faktureringskoden.
  6. Vælg feltet Standardfaktureringskode for at åbne tastaturet.
  7. Indtast faktureringskoden, og tryk derefter på knappen Enter.
  8. Vælg Udført.