• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

HP Enterprise - Konfigurer indstillingerne for Administrer bakker

Indledning
Du kan bruge HP's integrerede webserver (EWS) til at administrere bakkeindstillingerne for printeren. Ud over administration af indstillingerne for papirformat og -type for specifikke bakker, kan du også administrere de generelle bakkeindstillinger til funktioner som alternativt brevhoved, dupleksudskrivning og meddelelser.
Trin 1: Åbn HP's integrerede webserver (EWS)
  1. FutureSmart 3: Tryk på knappen Netværk på startskærmbilledet på printerens kontrolpanel for at få vist IP-adressen eller værtsnavnet.
    FutureSmart 4: Fra startskærmen på printerens kontrolpanel skal du trykke på ikonet Oplysninger og derefter trykke på ikonet Netværk for at få vist IP-adressen eller værtsnavnet.
  2. Åbn en browser, og indtast printerens IP-adresse eller værtsnavn i adressefeltet på nøjagtig samme måde, som det vises på printerens kontrolpanel. Tryk på tasten Enter på computertastaturet. Den integrerede webserver åbnes.
    Figur : Eksempel på en IP-adresse i et browservindue
      bemærk:
    Hvis webbrowseren viser en meddelelse, som angiver, at adgangen til webstedet muligvis ikke er sikker, skal du vælge muligheden for at fortsætte til webstedet. Adgang til dette websted vil ikke beskadige computeren.
Trin 2: Konfigurer bakkeindstillingerne
  1. Klik på fanen Kopier/Udskriv eller Udskriv.
  2. Åbn menuen Administrer bakker.
  3. Rediger bakkeindstillingerne.
    • Gør følgende for at angive en bakkes papirformat og -type:
      1. Klik på linket Rediger ud for navnet på bakken i området mærket Bakker.
      2. Hvis du vil ændre standardpapirformatet, skal du vælge et papirformat fra rullelisten Papirformat.
      3. Hvis du vil ændre standardpapirtypen, skal du vælge papirtypen fra rullelisten Papirtype.
      4. Klik på OK for at vende tilbage til hovedsiden Administrer bakker.
    • Gør følgende for at ændre de generelle bakkeindstillinger:
      • Åbn rullelisten for den pågældende funktion i området mærket Generelle bakkeindstillinger.
      • Vælg den relevante indstilling.
  4. Klik på Anvend for at gemme indstillingerne.
Trin 3: Opfyldning af bakkerne
  bemærk:
For at undgå papirstop må der ikke tilføjes eller fjernes papir fra bakke 1 under udskrivning.
  bemærk:
Etiketter på hver bakke angiver den korrekte måde at ilægge papir. Hvis du ændrer formatet eller typen af papir, der lægges i bakken, skal du konfigurere bakken til det nye format eller den nye type.
Fyld bakke 1
  1. Åbn bakke 1.
  2. Træk bakkeforlængeren ud for at støtte papiret, og indstil sidestyrene til den korrekte bredde.
  3. Læg papir i bakken.
  4. Kontroller, at stakken er placeret under tapperne på papirstyrene og ikke når op over indikatorerne for papirniveau.
  5. Tilpas sidestyrene, så de rører papirstakken let uden at bøje den.
Fyld bakke 2 og bakker til 500 ark (ekstraudstyr)
  1. Åbn bakken.
      bemærk:
    Åbn ikke bakken, mens den er i brug.
  2. Juster papirlængde- og papirbreddestyrene ved at trykke justeringslåsene sammen og trække i styrene, så de passer til formatet på det papir, du bruger.
  3. Læg papir i bakken. Kontroller papiret for at sikre, at styrene rører stakken let uden at bøje den.
      bemærk:
    Undgå at overfylde bakken, da dette kan medføre papirstop. Sørg for, at det øverste af stakken er under indikatoren for fuld bakke.
      bemærk:
    Hvis bakken ikke er justeret korrekt, vises der muligvis en fejlmeddelelse under udskrivning, eller der kan opstå papirstop.
  4. Luk bakken.
  5. Kontrolpanelet viser bakkens papirtype og -format. Hvis konfigurationen ikke er korrekt, skal du ændre formatet eller typen ved at følge instruktionerne på kontrolpanelet.