HP Enterprise - Installer tredjepartsløsninger ved hjælp af Løsningsinstallationsprogrammet

Indledning
Brug HP's integrerede webserver (EWS) til at installere tredjepartssoftwarepakker, som kan udvide eller ændre printerens funktioner.
Løsningsinstallationssiden i EWS kan bruges til at installere eksempelprogrammer, som fås som en del af softwareudviklingssættet (SDK). Hvis løsningspartneren udvikler programmer, der svarer til dem, der findes i SDK – f.eks. brugerdefineret menu (du kan oprette en brugerdefineret menu under administratormenuen), en brugerdefineret intern side (som vises i EWS), et brugerdefineret pdl (sprog for sidebeskrivelse) ved hjælp af en OPI-grænseflade, en brugerdefineret godkendelsesagent – kan de installeres ved hjælp af Løsningsinstallationssiden i EWS.
Mange nuværende tredjepartsløsninger bruger OXP 1.5-grænseflade-API'er i løsningen til at installere pakken. Hvis f.eks. Safecom eller HPAC Secure Pull Print-programmer (versioner før 15.0) konfigureres, installerer de løsningspakker, der indeholder den brugerdefinerede godkendelsesagent ved hjælp af OXP 1.5 "Install"-API, uden at brugeren skal bruge EWS til installation.
Før du starter
Inden du installerer en løsning, skal du bekræfte, at der er angivet en ikke-tom administratoradgangskode på siden Generel sikkerhed under fanen Sikkerhed.
For løsninger, der kræver en genstart af printeren for at afslutte installationen, skal du klikke på knappen Genstart nu for at genstarte printeren med det samme eller klikke på knappen Genstart senere for at forsinke genstarten.
Inden du geninstallerer en løsning, skal du holde øje med løsningen i området Installerede løsninger og derefter fjerne løsningen. Hvis en eksisterende løsning er installeret igen, vises en meddelelse, der advarer om, at installationen er ved at overskrive den eksisterende løsning. I denne meddelelse skal du klikke på OK for at fortsætte eller klikke på Annuller for at stoppe installationen.
Løsninger på eftermarkedet kræver en digital signatur for at sikre, at de kommer fra en pålidelig kilde og ikke er blevet ændret.
Firmwareopgraderinger kan ikke udføres vha. siden Løsningsinstallationsprogram. Installer firmwareopgradering på siden Firmwareopgradering.
Trin 1: Åbn HP's integrerede webserver (EWS)
  1. FutureSmart 3: Tryk på knappen Netværk på startskærmbilledet på printerens kontrolpanel for at få vist IP-adressen eller værtsnavnet.
    FutureSmart 4: Fra startskærmen på printerens kontrolpanel skal du trykke på ikonet Oplysninger og derefter trykke på ikonet Netværk for at få vist IP-adressen eller værtsnavnet.
  2. Åbn en browser, og indtast printerens IP-adresse eller værtsnavn i adressefeltet på nøjagtig samme måde, som det vises på printerens kontrolpanel. Tryk på tasten Enter på computertastaturet. Den integrerede webserver åbnes.
    Figur : Eksempel på en IP-adresse i et browservindue
      bemærk:
    Hvis webbrowseren viser en meddelelse, som angiver, at adgangen til webstedet muligvis ikke er sikker, skal du vælge muligheden for at fortsætte til webstedet. Adgang til dette websted vil ikke beskadige computeren.
Trin 2: Installér en løsning
  1. Brug de øverste navigationsfaner, og klik på Generelt.
  2. Klik på Løsningsinstallationsprogrammet i venstre navigationsrude.
  3. Klik på knappen Gennemse... i området Installer ny løsning for at finde og åbne installationsfilen fra netværket.
  4. Klik på knappen Installer. Installerede løsninger bliver vist i området Installerede løsninger.
Trin 3: Fjern en løsning
  1. Vælg en løsning i området Installerede løsninger.
  2. Klik på knappen Fjern....
  3. Genstart printeren for at afslutte fjernelsen af løsningen.